Postovanje!
Unazad 10ak dana me pocelo boliti desno koljeno nakon krivog pokreta s nogom. Bol je bila ostra i probadajuca i nije bila konstantna nego me tako znalo boliti vise puta na dan po 10 ak minuta. Par nisam osjecala bolove i sada su me pocela boliti oba koljena. kada mi je noga savijena stvarno me dosta jako boli. Koljena nisu natecena. jedino me malo svrbe na momente (inace cim se otusiram koljena mi pocrvene jako i imam neke flekice, kao alergiju koje produ nakon 20ak minuta). uz to su me pocele boliti i nadlaktice i osjecam neku tezinu u cijelom tijelu. dosta dugo se nisam bas previse kretala , prola bi mozda oko kilometar na dan, a u zadnjih tjedan dana na dan presetam i do 10 km. do stana imam 80 stepenica pa tijekom dana idem vise puta gore-dolje. da li je to mozda zbog naglog opterecenja nogu? ima li tko kakvu ideju sta bi to moglo biti?
ostalih simptoma poput temperature ili otkenuca nemam. jedino me bolio zub koji je pukao 10ak dana stalno i ispod celjusti mjestu na kojemu je pukao mi je blago natekao limfni cvor koji je bolan. cim me zub poceo manje boliti i on se smanjio tako da se gotovo i ne osjeti. imam inace i gerb (vjerujem da nema veze s ovim, ali da napomenem) i trenutno mi je s njim dosta lose razdoblje i moram ici na trecu gastroskopiju u godinu i pol.
molim savjet o cemu bi se moglo raditi kod mene?
ici cu kod lijecnice krajem tjedan kada dodem kuci jer sam sada u mjestu u kojem studiram , a tu mi studenti nemamo svoga lijecnika. na hitnoj zbog ovoga ne primaju, provjereno. ne pijem, ne pusim i provodim dosta vremena pred racunalom zbog prirode fakulteta (informatika).
hvala vam unaprijed!
BOl u koljenima
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA