bol u kicmi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
milke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 6:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

bol u kicmi

Post od milke »

radio sam na istovaru i utovaru robe , uglavnom su to bili dzakovi, teret sam uglavnom nosio na desnom ramenu , jedno jutro sam se probudio sa bolovima u kicmi [deo kod lopatica od prilike], taj bol traje oko godinu ipo dana i ne prestaje , kad setam stojim i spavam , nekad jace a nekad slabije , dali neko moze da mi kaze kome treba da se obratim za pomoc i dali je nesto ozbiljnije u pitanju !? imam 28god , i 181cm , i 90 kg ! hvala
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Ako traje godinu i po dana, tesko da je nesto opasno u smislu da ugrozava zivot. Najverovatnije ste pri fizickom naporu pokidali neka misicna vlakna pa to i dalje predstavlja problem. Druga je mogucnost da imate problema sa vratnom kicmom i da to pritiska jedan od nerava koji vode ka lopatici pa taj stalni pritisak na nerv izaziva bol.
Mislim da bi bilo najbolje da se javite ortopedu ili fizijatru radi detaljnijeg ispitivanja i lecenja.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

javite se dr opste prakse koji ce vam dati upute za rutinsku laboratoriju i rentgenski snimak povredjene regije.
kada to uradite, sa snimkom i rezultatima idite kod spec. fizijatrije koji ce protumaciti snimak i odrediti dalju terapiju!
milke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 6:35 pm

bol u kicmi

Post od milke »

hvala :D
Odgovori