Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
isto kao mene....i ja treba da vidim da li je zucna kesa ili sam samo istegnula misic. zavisi da li vas boli ispod ili iznad rebara. Mene i jedno i drugo ma koliko glupo zvucalo. Znaci jetra ili zucna kesa!
Tu bol uglavnom "daje" jetra. U stvari, jetra kao organ ne boli, ali boli njena ovojnica. Da li je skoro radjena neka krvna analiza? Ne bi bilo loše proveriti KKS, ALT i AST i uraditi UZ ako bude potrebno.
Upala plucne maramice, upala interkostalnog zivca, upala inetksotalnog misica (neuralgija, mialgija)....i oko ostalih maili milon stvari, ali posto nemamo nikakav opis niti istoriju pacijenta nemoguce je i predpostaviti na sta sve moze da upucuje bol ispod rebara sa desne strane ispod dojke
Lepo su vam rekli,
Kako niste dali nikakve blize anamnesticke podatke, skupite sve gore navedeno na "gomilu", "u tasnu" pa kod lekara.
Pregledom/iskljuciti pleuritis, dojku i interkostalni neuritis/, potom AST,ALT,GGT,bilirubin u/dir, UZ abdomena i znacete sta vam je.
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]