Pozdrav,
Imam 23 godine i aktivan sam sportista, vezbam 5-6 puta nedeljno i pre 3-4 dana mi se pojavila bol ispod dese strane rebara skroz desno maltene na strani trupa. Prvih par dana bol uopste nije bila toliko jaka i retko se javljala kada kinem ili tako nesto. Problem je nasta sinoc kada je bol pocela ucestalo da se javlja kada duboko udahnem, kinem, stucnem i sl(ponekad i kada se okrenem na desno). Moguce je da sam ja kriv sto se bol sinoc povecala zato sto sam par puta pokusao da iniciram bol da bih video tacno gde se bol javlja. Plasim se da odem kod doktora da mi ne bi dijaknostikovao herniju dijafragme, jer bih u tom slucaju bio proglasen nesposobnim za dalje skolovanje. Da li je moguce da sam samo prikljestio nesto dok sam radio trbusnjake? Ako neko zna nesto o ovome zamolio bih ga da mi pomogne. Hvala!
Bol ispod rebara. Pomoc!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol ispod rebara. Pomoc!
Вероватно си добио укљештење неког од спојева ребара и кичме. То може да намести добар физиотерапеут.
Hvala na odgovoru, mada mislim da nije posto mi nema logike da tu ima neki spoj sa kicmom. Da li je moguce da je jetra u pitanju? Da napomenem da ne pijem alkohol i gaziranu , uopsteno vodim racuna sta jedem i pijem.aaaca napisao:Вероватно си добио укљештење неког од спојева ребара и кичме. То може да намести добар физиотерапеут.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Са леђа може бол да се рефлектује на друго место. Можда си нагњечио ребра или црева.
Malopre sam dosao od doktora. On kaze da je najverovatnije upala plucnog omotaca ili tako nesto i dao mi je da pijem naproksen.
Ja bih rekao da si ti oznojan ili sveže istuširan posle treninga izlazio na neku promaju, pa te uhvatilo. Ne b ti sigurno škodilo da ležiš u kadi tople vode po pola sata barem dnevno a možeš i 2 puta a drugo--ČUVAJ SE PROMAJE, posebno ako izlaziš mokar napolje--DOBRO SE UŠUŠKAJ.