'Bol' ispod grudi
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
'Bol' ispod grudi
'Bolovi' (ako se moze tako nazvati) ispod grudi, kao da mi se rebro(nisam sigurna da li je rebro ili nesto drugo) obrce,savija. Ne boli uopste koliko je osecaj neprijatan, bukvalno cekam da se smiri, i onda bude sve ok. Na dodir me ne boli. Da li mi mozete reci sta je u pitanju, i da li je potrebno obratiti se lekaru za ovo?
Re: 'Bol' ispod grudi
jesi bila na promaji ili u klimatizovanoj prostoriji?????
jesam,pogotovo sad po ovim vrucinama! Ali to se meni i ranije javljalo-i kad klima nije ukljucena :/
i meni se desava kad se prehladim obavezno al promaja i klima POD OBAVEZNO-ma skoro uvek to čuči i pomalo osecam-nekad levo nekad desno ili gore ili dole al uvek prisutno-ne znam al mislim da je to zbog kicme-
meni diklofen-duo pomaze al ga izbegavam pa idem na masaze i tretmane kod fizioterapeuta--ja imam spondilozu gornjeg dela kicme i fizijatar kaze da je zbog toga
Pre 10 dana sam bio u Kanjizi i skoro su nestale tegobe--videcu dokle--mada sam osetio ovih dana zbog lkime al brzo me prodje-nije kao ranije --po 20 dana nece da popusti,, sad za 2 dana popustilo
SRECNOOOO
meni diklofen-duo pomaze al ga izbegavam pa idem na masaze i tretmane kod fizioterapeuta--ja imam spondilozu gornjeg dela kicme i fizijatar kaze da je zbog toga
Pre 10 dana sam bio u Kanjizi i skoro su nestale tegobe--videcu dokle--mada sam osetio ovih dana zbog lkime al brzo me prodje-nije kao ranije --po 20 dana nece da popusti,, sad za 2 dana popustilo
SRECNOOOO