Bol u leđima koja šeta

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Pozitiva83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 17, 2015 11:55 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol u leđima koja šeta

Post od Pozitiva83 »

Imam problem sa leđima, bol koja je u donjem dijelu leđa (mjesto je na dodir hladno ali osjećam unutrašnju toplotu). To traje otprilike 20-ak dana. Bol nije nikada na istom mjestu nego šeta, lijevo desno a ponekad ide i prema lopaticama. Nekada je jačeg a nekada slabijeg intenziteta. Isto tako ponekad imam osjećaj da me pluća zatežu na leđima (ne bole nego zatežu) i to ne u dubini nego na površini (kao da je odmah ispod kože). Pušač jesam, nisam strastveni. Nemam problema sa gubitkom daha ili bolovima prilikom udisanja.

Fizički mogu biti aktivniji, što sam i promijenio. Išao sam na pregled EKG, laboratorijski nalazi krvi i slušanje pluća (nema šumova, nema smetnji). Sve je bilo normalno.
Budući da su mi se počele javljati blage nesvjestice koje su bile praćene napadima panike neurolog me je poslao na snimanje vrata koje je pokazalo da je po riječima doktorice, sve normalno za moje godine (31 godina, visok 184. težina 80 kg).
Nakon toga sam uradio holesterol koji je 7,34 (povišen) te sam dobio čega se moram pridržavati da se smanji na normalnih 5. Debeo nisam samo imam sala oko stomaka koje me baš nervira. I koje sam počeo da tešem (tek počeo).

Ukratko:
- bol u leđima koja šeta
- nelagoda u grudima
- ponekad peckanje na bokovima stomaka (sala)

Pozdrav
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bol u leđima koja šeta

Post od aaaca »

Све у свему - кичма.

"Проблем" са плућима највероватније је последица укљештења на неком од спојева ребара и кичме (између лопатица). То мора да се намести.

Доњи део леђа - доњи део кичме. Вероватно ти је циркулација слабија или се много знојиш па се тај део леђа охлади и направи проблем са нервима. Потребно је благо утопљавање - не грејање.

Холестерол - избаци зејтин и уведи свињску маст. Још ако можеш да нађеш чисто месо, па крменадлица на свињској масти, па моча. Од како се тако храним холестерол ми се коначно нормализовао. 8)

Још детаља погледај на мом сајту http://*
Odgovori