Bol, ili subjektivni osecaj?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
GospodinBgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 08, 2017 8:36 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol, ili subjektivni osecaj?

Post od GospodinBgd »

Pozdrav ljudi.
Imam problem koji bih voleo da podelim sa Vama, i jako bi mi znacilo da cujem misljenje.

Od anxioznosti patim vec 5 godina, i borim se sa istom nakon smrti oca i trauma od iste, i propratnih problema. Uspesno sam se borio neko vreme, ali me je jedan osecaj poprilicno poremetio poslednje vreme. Preciznije, u predelu grudi mi se desi da osetim nesto poput ``hladnog talasa``, nekog laznog otkucaja srca, ne znam ni sam kako bih Vam to objasnio. Uglavnom, desava mi se u stanju mirovanja, nikada recimo u treningu, i slicno... Inace, bavim se sportom 15 godina, zivim jako zdravim zivotom, kada se radi o ishrani, navikama, i slicno... Tako da alkohol, cigarete, kofein, narkotici i slicno - otpada.
Ono sto bih takodje napomenuo je da sam imao zadnjih godinu dana problem sa Discus Herniom, tacnije imao sam TH4 syndrome, i imao sam slucaj povremenih bolova, impulsa i slicno u grudnim i ledjnim misicima. Takodje, mnogo puta sam bio kod kardiologa na svim zivim pregledima, i sve je i vise nego u redu. Evo, upravo dok kucam ovo, prodje me ponovo taj osecaj. Inace, on potraje recimo oko pola sekunde. I desava se totalno bez pravila. Ali uglavnom, usamljeno, i neodredjeno.

Molio bih ljude koji prepoznaju ovo o cemu pisem da napisu svoje misljenje. Hvala puno ljudi.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Bol, ili subjektivni osecaj?

Post od aaaca »

Рекао бих да имаш проблеме са кичмом (нагласак на горњи део између плећки) и мањак магнезијума у организму.
GospodinBgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 08, 2017 8:36 am

Post od GospodinBgd »

Tacno je tu bila frka, kod leve plecke .. Mislite da bi taj osecaj impulsa mogao da se prenosi na ovo sto sam naveo? Hvala..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Могао би да осећаш гадне проблеме са срцем због једног таквог укљештења на неком од спојева ребара и кичме - а срце здраво. Прочитај ово: http://*/index.html?stranica=s ... vlje/ledja и ово http://*/index.html?stranica=s ... je/ledja_2

А квалитетан магнезијум је обавезан због изложености стресу.
Odgovori