Pozdrav ljudi.
Imam problem koji bih voleo da podelim sa Vama, i jako bi mi znacilo da cujem misljenje.
Od anxioznosti patim vec 5 godina, i borim se sa istom nakon smrti oca i trauma od iste, i propratnih problema. Uspesno sam se borio neko vreme, ali me je jedan osecaj poprilicno poremetio poslednje vreme. Preciznije, u predelu grudi mi se desi da osetim nesto poput ``hladnog talasa``, nekog laznog otkucaja srca, ne znam ni sam kako bih Vam to objasnio. Uglavnom, desava mi se u stanju mirovanja, nikada recimo u treningu, i slicno... Inace, bavim se sportom 15 godina, zivim jako zdravim zivotom, kada se radi o ishrani, navikama, i slicno... Tako da alkohol, cigarete, kofein, narkotici i slicno - otpada.
Ono sto bih takodje napomenuo je da sam imao zadnjih godinu dana problem sa Discus Herniom, tacnije imao sam TH4 syndrome, i imao sam slucaj povremenih bolova, impulsa i slicno u grudnim i ledjnim misicima. Takodje, mnogo puta sam bio kod kardiologa na svim zivim pregledima, i sve je i vise nego u redu. Evo, upravo dok kucam ovo, prodje me ponovo taj osecaj. Inace, on potraje recimo oko pola sekunde. I desava se totalno bez pravila. Ali uglavnom, usamljeno, i neodredjeno.
Molio bih ljude koji prepoznaju ovo o cemu pisem da napisu svoje misljenje. Hvala puno ljudi.
Bol, ili subjektivni osecaj?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 08, 2017 8:36 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Bol, ili subjektivni osecaj?
Рекао бих да имаш проблеме са кичмом (нагласак на горњи део између плећки) и мањак магнезијума у организму.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 08, 2017 8:36 am
Tacno je tu bila frka, kod leve plecke .. Mislite da bi taj osecaj impulsa mogao da se prenosi na ovo sto sam naveo? Hvala..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Могао би да осећаш гадне проблеме са срцем због једног таквог укљештења на неком од спојева ребара и кичме - а срце здраво. Прочитај ово: http://*/index.html?stranica=s ... vlje/ledja и ово http://*/index.html?stranica=s ... je/ledja_2
А квалитетан магнезијум је обавезан због изложености стресу.
А квалитетан магнезијум је обавезан због изложености стресу.