Imam 20 godina, visina 195 , tezina 130, pritisak 150/90
Cesto osecam bol u samom centru grudnog kosa, i u levoj strani grudog kosa , shto se tice bola u centru istegnem se i tu neshto pukne i bol nestane (imam krivu kichmu najverovatnije je do toga).Bol u levoj strani grudnog kosa se javlja cesto i nasuimce, nije vezan sa fizickim naporom, ponekad se javlja i za vreme vezbi al cesce se javlja u stanju mirovanja i sedenja.
Nekim danima svaki put kada ustanem iz sedeceg ili lezeceg polozaja dobijam jaku nesvesticu veoma mi malo fali da se srusim , al to se nedesava svaki dan , ponekad prodje i po nedelju dve al kad taj dan dodje obicno svaki put kada menjam polozaj iz sedeceg u stajaci u toku TOG dana ce me hvatati nesvestica.
Cesto imam gusobolju, obicno kada uvece legnem dobijam osecaj da mi je dah kratak i onda moram da se trudim da udahnem dovoljno vazduha , ujutru se obicno budim sa glavoboljom,
EKG mi je dobar , Spirometrija mi je dobra , ostalo mi je da uradim Eho srca , eho bubirega , ergo test.
Da li ce ove analize biti dovoljne da se otkirje uzrok gore navedenih simptoma ili bi trebao da uradim josh neke testove/analize i shta ovi simptomi ukazuju ?
Bol u grudnom kosu, nesvestica...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99