Pre nekih mesec dana sam prvi put osetio bol u desnoj strani grudi. Taj bol se pojavio iznenada i javljao je se pri dubokom disanju i u lezecem polozaju, dok u ostali slucajevima, na primer dok stojim, nije. Misleci da je od neke prehlade ili ''da me je promaja dokacila'', popio sam jedan febricet i vec sutradan taj bol nisam vise osecao. Medjutim juce ujutru, nakon sto sam se probudio, taj isti bol se pojavio. Isto se javljao samo dok lezim ili kad probam da udanem duboko. Sada dok pisem ovo, bol je manji, ali se i dalje javlja kao neko probadanje sa desne strane kada udahnem bas duboko. Pritom, ovo je jedina tegoba koju osecam.
Nadam se da ce imati neko strucan ili neko sa slicnim iskustvom da mi kaze sta bi to moglo biti, i da li imam razloga za brigu, posto meni odmah na pamet padaju najgore stvari, rak pluca itd..
Unapred zahvalan.
Bol u grudima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol u grudima
Због чега ти на памет падају најгоре ствари?
Po prirodi sam hipohondar, i onda kad god imam neke tegobe ja odmah trazim po internetu, a kao sto i sam znas, toliko ima teskih bolesti, da koji god simptom da imas, njegov uzrok moze biti neko teze oboljenje. A kao sto sam rekao, posto sam hipohondar po prirodi, uvek cu pre da pomislim da je nesto opasno, nego da je nesto bezazleno.aaaca napisao:Због чега ти на памет падају најгоре ствари?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Ниси ти хипохондар него си направио себе хипохондром.
На интернету се могу наћи информације и истините и лажне. На теби је да научиш да их разликујеш, а онда да их повезујеш. Обично сакупљање информација ништа не значи.
Што се тиче твог бола у грудима, можда ти је душек деформисан па се нажуљаш. Можда си негде ударио ребра. Можда си добио упалу међуребарних мишића. Можда бол долази због проблема са кичмом.
Немој да пијеш таблете. Утопли се па види шта ће се даље дешавати. Ово је незгодно време, топло таман толико да се ознојиш и потом прехладиш ако се одмах не пресвучеш.
На интернету се могу наћи информације и истините и лажне. На теби је да научиш да их разликујеш, а онда да их повезујеш. Обично сакупљање информација ништа не значи.
Што се тиче твог бола у грудима, можда ти је душек деформисан па се нажуљаш. Можда си негде ударио ребра. Можда си добио упалу међуребарних мишића. Можда бол долази због проблема са кичмом.
Немој да пијеш таблете. Утопли се па види шта ће се даље дешавати. Ово је незгодно време, топло таман толико да се ознојиш и потом прехладиш ако се одмах не пресвучеш.
Hvala puno na odgovoru !aaaca napisao:Ниси ти хипохондар него си направио себе хипохондром.