Bol u grudima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 14, 2016 8:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bol u grudima
Vec duze vreme osecam bol u grudima, nije preteranog intenziteta i ne boli me pri udisaju ili izdisaju. Prilikokom promene polozaja tela uglavnom osetim bol iza grudne kosti, npr kad se istegnem, cujem puckanje hrskavice i osetim tad bol. Kad lezim takodje, mada to zavisi kako kad. Desava se da me to boli nekad i po celom grudnom kosu, tj nekad sa jedne nekad sa druge strane, al cini mi se nekako da je ucestalije sa leve strane. To traje nekih mesec dana, tako. Desavao se, mozda 2 puta da osetim jaci ostriji bol po mozda 5 10min. Inace nisam pusac. Doktorka me je poslala na snimanje, al znate kako to kod nas ide i koliko se ceka. Imam 20 godina.
Re: Bol u grudima
pluca i srce ne mogu da bole... ocigledno si anaksiozan ...
-
- Novi član
Odradio sam trening posle dosta pauziranja i naravno posle treninga osetio sam bol izmedju grudi, ali sam bio ubedjen da je to od propadanja i sklekova. Ipak nije cim traje vec duze vreme. I pritom ne mogu da treniram i da radim neke fizicki zahtevnije poslove. Da nije tako verovatno se ne bih ni obratio za pomoc lekara.
pa dobro, idi poseti pulmologa ... uradices sigurno neko snimanje pluca, ili neku spirometriju... zatrazi odmah uput i kod kardiologa...
-
- Novi član
Zakazano mi je tek za 5 6 dana snimanje grudnog kosa, no dobro.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
То ти је од кичме - онај део између лопатица.
da, aca mi uzeo rec iz usta.. moze i kicma da bude, ako navedeni problem nemaju nikakve veze... anksioznost je 100%
-
- Novi član
Svaka cast, nisam o tome razmisljao a vec godinu dana imam problem sa tim delom kicme. Sta da radim?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
У суштини мислим да је довољно свакодневно и правилно радити оне класичне вежбе разгибавања, нарочито оне са рукама.
За краткорочно решавање проблема треба наместити укљештење које вероватно постоји на неком од спојева кичме и ребара. То се лако намешта само ако костоломац зна како.
Такође помажу и вежбе које сам покушао да опишем на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Леђа, Леђа-2, Рамена-рачунари.
Веома је корисно и свакодневно истезање кичме, а по мени најбољи начин за то је Истеки. Описао сам га под Кичма.
За краткорочно решавање проблема треба наместити укљештење које вероватно постоји на неком од спојева кичме и ребара. То се лако намешта само ако костоломац зна како.
Такође помажу и вежбе које сам покушао да опишем на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Леђа, Леђа-2, Рамена-рачунари.
Веома је корисно и свакодневно истезање кичме, а по мени најбољи начин за то је Истеки. Описао сам га под Кичма.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Е чудо да се и ти у нечему сложиш са мном._david_ napisao:da, aca mi uzeo rec iz usta.. moze i kicma da bude, ako navedeni problem nemaju nikakve veze... anksioznost je 100%

-
- Novi član
Hvala, pokusacu sa tim
Teretana mnogima napravi problem jer ne rade dovoljno i pravilno vežbe opuštanja-povedi računa o tome a i drugi neka vode račna ako čitaju da ne bi došlo do tvog stanja.
TEBE TREBA NEKO DA ISTRETIRA-masaža ili REKLAMA.
TEBE TREBA NEKO DA ISTRETIRA-masaža ili REKLAMA.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ма клинци се често упропасте теретаном јер неће да пруче како се правилно вежба, јел тако Давиде?