Bol u grudima !
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 25, 2016 2:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bol u grudima !
Pozdrav,od juce imam bol u predelu grudnog kosa koja se javlja na dodir a jednom se javila i na dubolo diaanje,bol se javlja samo u jednoj tacki nije nesto preterano jaka ali nije prijatna.Dans me manje boli pa me zanima do cega to moze da bude.Inace imam 18 godina a malo sam i hipohondar pa ako moze brz odgovor!
Re: Bol u grudima !
pluca ne mogu da bole , kao ni srce , evo ti uzroci bolova u grudima... ja da sam na tvom mestu stura ujutro bih odmah uzeo uput... i kod lekaraJocke89 napisao:Pozdrav,od juce imam bol u predelu grudnog kosa koja se javlja na dodir a jednom se javila i na dubolo diaanje,bol se javlja samo u jednoj tacki nije nesto preterano jaka ali nije prijatna.Dans me manje boli pa me zanima do cega to moze da bude.Inace imam 18 godina a malo sam i hipohondar pa ako moze brz odgovor!

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 25, 2016 2:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
U toku dana je prestalo.da boli i na dodir i vise ne boli uopste pa sad ne znam da li da idem ili ne.Sta vi mislite?
ako te je proslo, ne moras..ali ono cisto zbog preventive ja bih ipak otisao...mozda je i na psihickoj baziJocke89 napisao:U toku dana je prestalo.da boli i na dodir i vise ne boli uopste pa sad ne znam da li da idem ili ne.Sta vi mislite?