Bol u grudima !

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Jocke89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 25, 2016 2:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol u grudima !

Post od Jocke89 »

Pozdrav,od juce imam bol u predelu grudnog kosa koja se javlja na dodir a jednom se javila i na dubolo diaanje,bol se javlja samo u jednoj tacki nije nesto preterano jaka ali nije prijatna.Dans me manje boli pa me zanima do cega to moze da bude.Inace imam 18 godina a malo sam i hipohondar pa ako moze brz odgovor!
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Bol u grudima !

Post od _david_ »

Jocke89 napisao:Pozdrav,od juce imam bol u predelu grudnog kosa koja se javlja na dodir a jednom se javila i na dubolo diaanje,bol se javlja samo u jednoj tacki nije nesto preterano jaka ali nije prijatna.Dans me manje boli pa me zanima do cega to moze da bude.Inace imam 18 godina a malo sam i hipohondar pa ako moze brz odgovor!
pluca ne mogu da bole , kao ni srce , evo ti uzroci bolova u grudima... ja da sam na tvom mestu stura ujutro bih odmah uzeo uput... i kod lekara

Slika
Jocke89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 25, 2016 2:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Jocke89 »

U toku dana je prestalo.da boli i na dodir i vise ne boli uopste pa sad ne znam da li da idem ili ne.Sta vi mislite?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

Jocke89 napisao:U toku dana je prestalo.da boli i na dodir i vise ne boli uopste pa sad ne znam da li da idem ili ne.Sta vi mislite?
ako te je proslo, ne moras..ali ono cisto zbog preventive ja bih ipak otisao...mozda je i na psihickoj bazi
Odgovori