Bol u grudima, promaja?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 5:27 am
Bol u grudima, promaja?
Pozdrav. Radim kao nocni vozac sto znaci da non stop vozim s otvorenim prozorom. E sad, pre neki mesec poceo je da se javlja bol u grudima s desne strane, pojacava se kad udahnem, ili kad pusim, sto mu dodje na isto, retko udisem vazduh koji je 'nikotin free'... I tako mi to malo prodje, pa opet odem na poso, opet se pojaca i tako dalje... Kontam da je od te promaje, posto je volan s te strane a u to vreme je bilo i po minus 20. Prvo sam mislio da sam nagnjecio neko rebro, jer se ponekad naginjem s te strane kroz prozor... Nego, evo sad je toplo, ali uvek cim krenem da radim to mi se pojaca malo. Sad me cak boli i sa ledjne strane kao da me probola igla, ona za pletenje
Da li je opasno, nemam bas mogucnosti da se lecim, uzimam bolovanje, i sl. Jel ima neko neki savet, ideju, sta da radim, bio bih zahvalan. Samo da napomenem, nije da me nesto bas mnogo boli, ali je neprijatno malo...

Re: Bol u grudima, promaja?
S' obzirom da traje vec neko vreme i uvek na istom mestu, ne bi bilo lose da odete kod lekara. Obican Rtg snimak ce moci mnogo da kaze o tome sto vas muci. Na kamionu, kad pukne guma, bolje je da se odmah zameni samo guma nego da se ceka, jer se onda ceo tocak iskrivi ili sta se vec desi u tim situacijama. Tako nekako je i sa ljudima, ako se leci odmah, lako je i jeftino, ako se dugo ceka, komplikovano je i skupo. Pozdrav!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 5:27 am
Tako kaze i moj vulkanizer... mogao bih da mu predlozim da se kandiduje za modratora kod vas
Hvala na odgovoru ali vise sam ocekivao nesto tipa: mozda je to i to, u slucaju da je ovo onda nije strasno ali ako je ovo moze da se desi da bude posledica takvih i takvih... ako me razumete

Hvala na odgovoru ali vise sam ocekivao nesto tipa: mozda je to i to, u slucaju da je ovo onda nije strasno ali ako je ovo moze da se desi da bude posledica takvih i takvih... ako me razumete

Pa aj da se nadamo da nije nista strasno, ali bi moglo i da bude nesto jako ozbiljno... Nemoguce je da dobijete odgovor kakav ocekujete.