Bol u glavi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
milan981
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 08, 2013 8:49 am

Bol u glavi

Post od milan981 »

Izasao sam polu mokre kose napolje i primjetio sam da me je zabolila glava pa sam usao nazad u auto. Kada sam dosao kuci malo mi je ta strana pocela kao gorit postala je vruca. Posle toga vec jedno 5 dana me kao zega taj dio glave ne boli puno. Boli me kada promjenim polozaj, na dodir taj dio glave me ne boli nista. Da li trebam da idem doktoru ili da jednostavno cekam da prodje.
popudopulus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 08, 2013 10:48 am

Re: Bol u glavi

Post od popudopulus »

milan981 napisao:Izasao sam polu mokre kose napolje i primjetio sam da me je zabolila glava pa sam usao nazad u auto. Kada sam dosao kuci malo mi je ta strana pocela kao gorit postala je vruca. Posle toga vec jedno 5 dana me kao zega taj dio glave ne boli puno. Boli me kada promjenim polozaj, na dodir taj dio glave me ne boli nista. Da li trebam da idem doktoru ili da jednostavno cekam da prodje.
A ja se upravo registrovao da postavim slicno pitanje. Bol koji ja osecam je pri pomeranju glave, ponajvise kada je naginjem u tu stranu na kojoj se bol javlja (desna strana iznad uha) i osecam kako mi je otezan desni kapak. To vec traje neke dve nedelje, trebam li se ja javiti lekaru?
Odgovori