Bol u glavi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Bol u glavi
Izasao sam polu mokre kose napolje i primjetio sam da me je zabolila glava pa sam usao nazad u auto. Kada sam dosao kuci malo mi je ta strana pocela kao gorit postala je vruca. Posle toga vec jedno 5 dana me kao zega taj dio glave ne boli puno. Boli me kada promjenim polozaj, na dodir taj dio glave me ne boli nista. Da li trebam da idem doktoru ili da jednostavno cekam da prodje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 08, 2013 10:48 am
Re: Bol u glavi
A ja se upravo registrovao da postavim slicno pitanje. Bol koji ja osecam je pri pomeranju glave, ponajvise kada je naginjem u tu stranu na kojoj se bol javlja (desna strana iznad uha) i osecam kako mi je otezan desni kapak. To vec traje neke dve nedelje, trebam li se ja javiti lekaru?milan981 napisao:Izasao sam polu mokre kose napolje i primjetio sam da me je zabolila glava pa sam usao nazad u auto. Kada sam dosao kuci malo mi je ta strana pocela kao gorit postala je vruca. Posle toga vec jedno 5 dana me kao zega taj dio glave ne boli puno. Boli me kada promjenim polozaj, na dodir taj dio glave me ne boli nista. Da li trebam da idem doktoru ili da jednostavno cekam da prodje.