bol u glavi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
severijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 6:42 pm

bol u glavi

Post od severijan »

ne znam gde tacno ova tema ide pa molim admina da je prebaci u odgovarajucu rubriku ako to nadje za shodno.

elem, juce sam osetio bol u zadnjem delu glave nekako posred glave i na potiljku.nije to bio jak ni intezivan bol ali je ipak bio dovoljan da me imobilise od ucenja(sto i nije neka steta:) NIje ni bio stalan vec vise sevne pa nestane.Bolelo me je kad pomeram glavu ili se nagnem nad knjigu za stolom.kasnije sam popio lek za glavu pa mi je to prestalo mada sam i dalje osecao blago sevanje sa vremena na vreme.E sad jutros kad sam se probudio osetio sam blagu mucninu(ali ne da mi se povraca,vec onako u glavi,nije vrtogavica nego slicno kao kad ti padne pritisak pa si sav shlbl).

Onda sam krenuo autobusom na put i usput me je spopala jaka muka i trajala ceo put(meni nikada nije muka u putu) a i kad sam se vracao mada manje.i sve vreme dok sam se bavio u gradu osecao sam da nisam sav svoj.

nisam se onesvescivao niti imao problema sa vidom

moram da naglasim da mi je posao takav da sedim za racunarom po 8-10 sati,ako to ima neke veze, a i bolujem od visokog krvnog pritiska.

ako neko moze da mi da neki savet,bicu mu zahvalan
Odgovori