Bol u glavi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Mladen Stosic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 02, 2016 8:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol u glavi

Post od Mladen Stosic »

imam povremen bol u glavi koji mi ne smeta..znaci povremen ne bolime kad sam fizicki aktivan smao me ponekad na trenutak zaboli glava obicno desna strana iznad uveta vise kad potiljku pa ponekad i leva kao i teme bol nije jak...ali me cisto nervira..desava se vec 3-4 dana.Inace se bavim kosarkom stalno sma fizicki aktivan i cesto pijem hladnu vodu i na vetru sam pa sumljam na promaju ili hladan vetar dosta puta sa mokrom kosom me udari jak vetar....
Mladen Stosic
Novi član
Novi član

Re: Bol u glavi

Post od Mladen Stosic »

Mladen Stosic napisao:imam povremen bol u glavi koji mi ne smeta..znaci povremen ne bolime kad sam fizicki aktivan smao me ponekad na trenutak zaboli glava obicno desna strana iznad uveta vise kad potiljku pa ponekad i leva kao i teme bol nije jak...ali me cisto nervira..desava se vec 3-4 dana.Inace se bavim kosarkom stalno sma fizicki aktivan i cesto pijem hladnu vodu i na vetru sam pa sumljam na promaju ili hladan vetar dosta puta sa mokrom kosom me udari jak vetar....i da dali je moguc tumor mozga ili nesto slicno?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Зашто питаш за тумор мозга када си лепо написао да те често удари јак ветар са мокром косом?
Mladen Stosic
Novi član
Novi član

Post od Mladen Stosic »

aaaca napisao:Зашто питаш за тумор мозга када си лепо написао да те често удари јак ветар са мокром косом?
sta ti ga znam boli me glava vec 5 dana ali samo ponekad vecinom kad mirujem,pa sam se usrao ahahah posto me nikad glava ne boli...
Mladen Stosic
Novi član
Novi član

Post od Mladen Stosic »

aaaca napisao:Зашто питаш за тумор мозга када си лепо написао да те често удари јак ветар са мокром косом?
i da boli me samo jedna strana...ponekad i druga i boli me uho ponekad usred tog bola
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Немој више мокар напоље па ћеш видети. Иначе тако може да се добије упала мозга.
Odgovori