Bol u glavi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 02, 2016 8:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bol u glavi
imam povremen bol u glavi koji mi ne smeta..znaci povremen ne bolime kad sam fizicki aktivan smao me ponekad na trenutak zaboli glava obicno desna strana iznad uveta vise kad potiljku pa ponekad i leva kao i teme bol nije jak...ali me cisto nervira..desava se vec 3-4 dana.Inace se bavim kosarkom stalno sma fizicki aktivan i cesto pijem hladnu vodu i na vetru sam pa sumljam na promaju ili hladan vetar dosta puta sa mokrom kosom me udari jak vetar....
-
- Novi član
Re: Bol u glavi
Mladen Stosic napisao:imam povremen bol u glavi koji mi ne smeta..znaci povremen ne bolime kad sam fizicki aktivan smao me ponekad na trenutak zaboli glava obicno desna strana iznad uveta vise kad potiljku pa ponekad i leva kao i teme bol nije jak...ali me cisto nervira..desava se vec 3-4 dana.Inace se bavim kosarkom stalno sma fizicki aktivan i cesto pijem hladnu vodu i na vetru sam pa sumljam na promaju ili hladan vetar dosta puta sa mokrom kosom me udari jak vetar....i da dali je moguc tumor mozga ili nesto slicno?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Зашто питаш за тумор мозга када си лепо написао да те често удари јак ветар са мокром косом?
-
- Novi član
sta ti ga znam boli me glava vec 5 dana ali samo ponekad vecinom kad mirujem,pa sam se usrao ahahah posto me nikad glava ne boli...aaaca napisao:Зашто питаш за тумор мозга када си лепо написао да те често удари јак ветар са мокром косом?
-
- Novi član
i da boli me samo jedna strana...ponekad i druga i boli me uho ponekad usred tog bolaaaaca napisao:Зашто питаш за тумор мозга када си лепо написао да те често удари јак ветар са мокром косом?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Немој више мокар напоље па ћеш видети. Иначе тако може да се добије упала мозга.