Bol u glavi koja ne prestaje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Dovlica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 13, 2015 10:45 pm

Bol u glavi koja ne prestaje

Post od Dovlica »

Postovani,Imam 17 godina.I imam bol u glavi koji traje vec 48h. Popio sam danas Brufen 400 mg.Medjutim ništa.Bol neprestaje.Bol se javlja pozadi glave.Odmah ispod lobanje.Bol je sve vreme iste jačine.Nije to onaj bol koji bas baš smeta.Već je neprijatan.Prestane da me boli jedno vreme pa se opet vrati.Nisam imao simptome praćene mucninom,slabljenje vida,gubitak pamćenja,smetnje u govoru.Već eto samo ta glavobolja..Jedino eto što koristim mobilni telefon i poneki put kompijuter.U poslednje vreme nisam vodio neke duge razgovore da bih bio toliko ozracen.Ranije nisam imao bol u tom delu glave.Tačnije prvi put se susrecem sa tim.Ne pusim.Pošto sam ja baš veliki panicar.Ne znam šta da radim.Zamolio bih ljude koje su imali slične tegobe ili iste da napišu svoje iskustvo i savet hitno je.Zanima me vaše mišljenje o tome šta bi moglo da bude.Unapred hvala.Pozdrav. :)
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Bol u glavi koja ne prestaje

Post od vasa »

Ako dugo sediš za kompjuterom može biti od konstantnog ukočenog držanja glave, a za svaki slučaj proveri pritisak.
Ako ima neko malo da ti izmasira vrat i rameni deo i oko kičme mislim da će pomoći.
Dovlica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 13, 2015 10:45 pm

Post od Dovlica »

Bio sam od jutros kod svog neurolga.Pritisak mi je 105 sa 80,inace ja uvek imam nizak pritisak tipa 100 sa 60.Medjutim neurolog mi je rekao da sacekam par dana,ako mi bude i dalje glavobolja da uradim skener glave.Inace do skoro sam bio na inekcijama dexsazon zbog Pareza facijalisa.Pre neki dan sam prestao sa inekcijama,jer sam ozdraveo.Medjutim moguce da je i to uzrok bola.Ne koristim toliko racunar.Vise koristim mobilni telefon.Hvala vam na savetu.Pozdrav. :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Смањи мобилни телефон, заборави скенер и почни редовно да радиш вежбе за врат и рамени појас. Описао сам их на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Рамена-рачунари, Врат итд.
Odgovori