Bol u glavi kad sam sagnuta par sekundi ???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Sashka93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 30, 2014 11:34 am

Bol u glavi kad sam sagnuta par sekundi ???

Post od Sashka93 »

Molim za savet! Vec neko vreme kad sam sagnuta osetim pritisak u zadnjem delu glave ili bol, nije definisan, ne boli me cim se sagnem, vec nakon 5 sekundi provedenih u tom polozaju. Ne znam da li je i za glavobolju koju sinusi izazivaju karakteristicna bol u zadnjem delu glave, a nema ostale simptome poput zapusenog nosa, temperature.

Vec duze vreme imam neke glavoboljice nedefinisane, cas me boli desna strana glava, cas leva, pa onda deo cela iznad ociju, tj gonji deo cela koji je blizi usima nego nosu i slicno.

Takodje mi igra levo oko duze vreme, tj kapak.

Inace te glavobolje kad se sagnem imam vec par godina samo nisam obracala paznju toliko, sad kako su pocele te glavobolje obratila sam paznju i na to.

Inace pre pocetka ovih glavobolja imala sam problema sa zujanjem u usima i jos nekim problemima vezanih za njih, pa mozda je i to uticalo na to, mada me cudi da su glavobolje pocele kad sam ja vec pocela bolje da se osecam, kad nisam razmisljala o zujanju.

Inace ponekad me boli i vrat, ali ne ceo odjednom, nekad leva, a nekad desna strana

Ovi bolovi u glavi koje sam opisala traju po par sekundi i prestaju i nisu nesto jaki, ali me brine to sta ih izaziva. Hvala na savetima kojih ce, bar se nadam, biti u velikom broju :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bol u glavi kad sam sagnuta par sekundi ???

Post od aaaca »

Да су синуси проблем, онда би те они и болели приликом сагињања.

Ово што си описала мени 100% делује као поремећај крвотока. Да ли си мерила крвни притисак? Колики је?
Sashka93
Novi član
Novi član

Post od Sashka93 »

Pritisak mi je 115(110)/60(65) tako se krece nekako, puls uglavnom 85, imam i neke vrlo blage bolove sa desne strane glave, nekad kod slepoocnice, nekad sa desne prednje glave, nekad u desnnom delu blizem zadnjem delu glave. to su vise slabi zigovi nego bolovi, mada ponekad imam i na levoj strani, ali redje, takodje mi igra levo oko, ponekad me boli leva strana vrata, znaci deo skroz levo, nekad desna.. Zbog toga sam bila anksiozna neko vreme, umislila sam da je tumorna mozgu..

Nekad osetim pritisak u tacki ispred uha pa malo iznad, to je trigger tacka neka..

Ovi zigovi traju par sekundi i prestaju, vise puta se ponove u toku dana...

Ne zahtevaju nikakve lekove da umiru bol jer konstantnog bola nema, samo zigova

Nema povracanja, mucnice, trnjenja lica, jedino sam mozda malo umorna i sve mi je tesko

Analiza krvi pokazuje da mi je Hgb 110 sto je malo, a Fe nije radjeno

Buduci da vidim da ste strucniji na forumu, nadam se da mi mozete dati neki odgovor. Pozdrav
Sashka93
Novi član
Novi član

Post od Sashka93 »

Pritisak mi je 115(110)/60(65) tako se krece nekako, puls uglavnom 85, imam i neke vrlo blage bolove sa desne strane glave, nekad kod slepoocnice, nekad sa desne prednje glave, nekad u desnnom delu blizem zadnjem delu glave. to su vise slabi zigovi nego bolovi, mada ponekad imam i na levoj strani, ali redje, takodje mi igra levo oko, ponekad me boli leva strana vrata, znaci deo skroz levo, nekad desna.. Zbog toga sam bila anksiozna neko vreme, umislila sam da je tumorna mozgu..

Nekad osetim pritisak u tacki ispred uha pa malo iznad, to je trigger tacka neka..

Ovi zigovi traju par sekundi i prestaju, vise puta se ponove u toku dana...

Ne zahtevaju nikakve lekove da umiru bol jer konstantnog bola nema, samo zigova

Nema povracanja, mucnice, trnjenja lica, jedino sam mozda malo umorna i sve mi je tesko

Analiza krvi pokazuje da mi je Hgb 110 sto je malo, a Fe nije radjeno

Buduci da vidim da ste strucniji na forumu, nadam se da mi mozete dati neki odgovor. Pozdrav
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Мислим да је најбрже и најефикасније да прво пробаш са вежбама за поправљање крвотока.

Скокни до мога сајта www. aca. rs и погледај вежбе које сам описао у Савети, Здравље под Врат и под Рамена-рачунари. Ради их неколико дана и прати ситуацију па ћемо да видимо.
Sashka93
Novi član
Novi član

Post od Sashka93 »

Ponekad me i zaboli desni deo glave kad pomerim glavu ka nazad i ka napred, nisam sigurna da li to ima veze sa vratom?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Почни пажљиво да радиш вежбе па ћеш да видиш.
Odgovori