Bol u donjem stomaku

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
lajavikrelac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 24, 2011 12:09 am

Bol u donjem stomaku

Post od lajavikrelac »

Postovani, vec par nedelja osecam bol u donjem delu stomaka po sredini, oko korena penisa kad se savijem. Samo tada, a ovako kada hodam, sedim ili radim nesto ne. Takodje osetio sam bol u repnom delu. Inace, normalno mokrim, ne boli me i ne pecka kad mokrim, normalna stolica, apsolutno nikakvi drugi simptomi. Napominjem da sam se dosta ugojio i da duze vreme nisam fizicki aktivan jer posao mi je takav da sedim za racunarom (na zalost).
Inace, supruga je radila test na hlamidiju koji je pozitivan tako da predpostavljam da je imam i ja. Procitao sam da su to moguci simptomi kod hlamidije.
Malo sam zabrinut pa bih molio ako neko ima predstavu o cemu tu moze da se radi. Inace, imam 35 godina
Pozdrav
lajavikrelac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 24, 2011 12:09 am

Re: Bol u donjem stomaku

Post od lajavikrelac »

lajavikrelac napisao:Postovani, vec par nedelja osecam bol u donjem delu stomaka po sredini, oko korena penisa kad se savijem. Samo tada, a ovako kada hodam, sedim ili radim nesto ne. Takodje osetio sam bol u repnom delu. Inace, normalno mokrim, ne boli me i ne pecka kad mokrim, normalna stolica, apsolutno nikakvi drugi simptomi. Napominjem da sam se dosta ugojio i da duze vreme nisam fizicki aktivan jer posao mi je takav da sedim za racunarom (na zalost).
Inace, supruga je radila test na hlamidiju koji je pozitivan tako da predpostavljam da je imam i ja. Procitao sam da su to moguci simptomi kod hlamidije.
Malo sam zabrinut pa bih molio ako neko ima predstavu o cemu tu moze da se radi. Inace, imam 35 godina
Pozdrav
Zaboravio sam da napomenem da to nije neki jak bol, cisto me sevne, isti osecaj kao kad dobijete upalu misica posle nekog veceg fizickog rada
Odgovori