Imam problem,uvek kada hocu da zategnem misice u stomaku zaboli me u predelu penisa i besike.osecam se kao da imam tegove na kukovima i bubrezima,a posle dva dana poneki put me zigne sa desne strane.
nemam temperaturu,sali osecam se kao da sa malaksao.n e mogu nikako da se opustim. shta li bi moglo biti u pitanju?
bol u donjem predelu stomaka
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 2:17 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Djordje: mozda se radi o preponskoj kili, valjalo bi da posetis lekara.
Progoran - tebe jos uvek sve ziga i probada, jos uvek ne mozes da ukachish da je to na nervnoj bazi i da ti treba psihijatar?
Ili ti se ne svidja to sto psihijatar kaze da moras i ti nesto da radis da ti bude bolje jer su tvoji simptomi prosto receno deo fobicne simptomatologije? Ako si ti TAJ progoran. A ako nisi - moje izvinjenje. Ali suvise licis na njega - i nickom i simptomima! 
Progoran - tebe jos uvek sve ziga i probada, jos uvek ne mozes da ukachish da je to na nervnoj bazi i da ti treba psihijatar?

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 2:17 pm
hwala na savetu,kako se leci preponska kila?
trenutno osecam mucninu,malaksalost i tezinu u donjem delu trbuha sa leve strane. nemam temperaturu.citao sam simptome upale slepog creva,ali ja nemam bol. samo me zigne poneki put(danas nijednom nije zignulo)
desi se da osetim bol u kolenima i donjem delu noge,poneki put blagi bol u bubrezima. nisam pametan hehehe:D
trenutno osecam mucninu,malaksalost i tezinu u donjem delu trbuha sa leve strane. nemam temperaturu.citao sam simptome upale slepog creva,ali ja nemam bol. samo me zigne poneki put(danas nijednom nije zignulo)
desi se da osetim bol u kolenima i donjem delu noge,poneki put blagi bol u bubrezima. nisam pametan hehehe:D