bol u donjem predelu stomaka

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Djordje 13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 2:17 pm

bol u donjem predelu stomaka

Post od Djordje 13 »

Imam problem,uvek kada hocu da zategnem misice u stomaku zaboli me u predelu penisa i besike.osecam se kao da imam tegove na kukovima i bubrezima,a posle dva dana poneki put me zigne sa desne strane.
nemam temperaturu,sali osecam se kao da sa malaksao.n e mogu nikako da se opustim. shta li bi moglo biti u pitanju?
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

meni rekli napetost a mene i dalje ziga povremeno cak i po nekoliko dana isao na sva ispitivanja vadio krv iz prsta i hiruski pregled i uroloski i sve kao ok ako saznas javi sta da ispitujem jos pozz
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Djordje: mozda se radi o preponskoj kili, valjalo bi da posetis lekara.

Progoran - tebe jos uvek sve ziga i probada, jos uvek ne mozes da ukachish da je to na nervnoj bazi i da ti treba psihijatar? :) Ili ti se ne svidja to sto psihijatar kaze da moras i ti nesto da radis da ti bude bolje jer su tvoji simptomi prosto receno deo fobicne simptomatologije? Ako si ti TAJ progoran. A ako nisi - moje izvinjenje. Ali suvise licis na njega - i nickom i simptomima! :)
Djordje 13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 2:17 pm

Post od Djordje 13 »

hwala na savetu,kako se leci preponska kila?
trenutno osecam mucninu,malaksalost i tezinu u donjem delu trbuha sa leve strane. nemam temperaturu.citao sam simptome upale slepog creva,ali ja nemam bol. samo me zigne poneki put(danas nijednom nije zignulo)
desi se da osetim bol u kolenima i donjem delu noge,poneki put blagi bol u bubrezima. nisam pametan hehehe:D
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Pre nego sto mozes bilo sta bilo kako da lecis neophodno je da ti se prvo utvrdi sta ti je. Dakle, idi kod lekara, lepo ti rekoh.
Preponska kila leci se operativno.
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

ja sam taj garfilde ali idem kod psihijatra ja sam samo dao predlog da se i meni to desava kao simptom pa sam rekao da su rekli da je meni od napetosti
Odgovori