Postovani,
Imam uporan bol u donjem, desnom delu stomaka vec dva meseca. Poceo je sa peckanjem pre dva meseca i mislila sam da mi pucaju cistice na jajnicima jer sam prestala da pijem antibebi pilule. Posle mesec dana bol je postao intenzivniji, sirio se unutrasnjom stranom butine, do kolena i pozadi, i ja sam se javila doktoru, uradili su mi krvnu sliku i urinokulturu i sve je bilo u redu, ultrazvuk abdomena takodje, jedino besiku nije uspela da vidi.
Poslali su me na ginekoloski pregled i sve moguce briseve, nema bakterija i sve je ok ali na ultrazvuku, kad je ginekolog cacnuo desni jajnik, zabolelo je.
Postavio je dijagnozu, upala jajnika, 10 dana antibiotika. U pocetku, par dana po pocetju terapije bilo je ok, medjutim, bol je opet poceo. Kada sam se javila na kontrolu, poslata sam kod fizijatra koji je ustanovio neku dislokaciju prsljanja koja nema veze sa bolom koji mene muci!!!!
U medjuvremenu su mi se izritirale zlezde ispod pazuha...osecam slabost u celom telu i lose spavam.
Treba da napomenem da mi desna noga vise ne trne ali i dalje me boli taj deo u predelu jajnika, i ponekad kad zakoracim, secne me donji zadnji deo ledja pa bukvalno moram da se pridrzim. Nemam temperaturu. Stolica mi je uredna svakog dana ali izmenjenja u smislu otezanog praznjenja a sto se tice mokrenja, ne mogu da trpim ni malu kolicinu tecnosti u njoj!!!
Vise ni sama ne znam sta dalje, kome da se javim, sta da ispitam.
Svaki savet je dobrodosao.
Hvala
Bol u donjem, desnom delu stomaka
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 05, 2012 1:18 pm