BOL U DONJEM DESNOM DELU STOMAKA
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
BOL U DONJEM DESNOM DELU STOMAKA
Boli me stomak u donjem desnom delu vec jedno 15-tak dana. Kompletna krvna slika je u redu, urin i urinokultura takodje, leukociti mirni kao i sedimentacija, ginekoloski sve ok, ultazvuk abdomena u redu kao i rentgen ali me i dalje boli
ne znam sta da radim...pomoc? p.s. nikakve druge simptome nemam

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
kakva je vrsta bola?
koliko chesto se javlja?
konstantno ili pri nekim aktivnostima i polozajima?
da li ujutru boli posle spavanja i da li se bolovi pojachavaju uveche pred spavanje?
da li se bavish nekim sportom aktivno ili rekreativno?
u kakvom su ti stanju trbushni mishici?
koliko chesto se javlja?
konstantno ili pri nekim aktivnostima i polozajima?
da li ujutru boli posle spavanja i da li se bolovi pojachavaju uveche pred spavanje?
da li se bavish nekim sportom aktivno ili rekreativno?
u kakvom su ti stanju trbushni mishici?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ja sam na tom mestu imala bol pre par godina, radili su mi sve navedeno + kolonografiju. Na kraju se ispostavilo da je bio problem u mišiću i bol se posle nešto više od mesec dana smirio uz masažu. Ni dan danas ne znam šta je bilo sa tim mišićem. Iskreno se nadam da je i kod tebe isto.
Takođe, moja tetka ima neki poludeli nervni završetak na debelom crevu koji je boli konstantno, ali je boli manje kad jede. Već se navikla. Da li primećuješ da se bol menja kada se najedeš ili trebaš da imaš veliku nuždu?
Takođe, moja tetka ima neki poludeli nervni završetak na debelom crevu koji je boli konstantno, ali je boli manje kad jede. Već se navikla. Da li primećuješ da se bol menja kada se najedeš ili trebaš da imaš veliku nuždu?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zato sam i pitala,
najverovatnije se radi o ligamentu, o samom pripoju trbushnih mishica na karlici koji tako sevnu bolom u preponi, to je neshto shto prodje samo od sebe, samo izbegavaj sve polozaje i aktivnosti koje ti taj deo tela istezu, shto bi podrazumevali i sex...sorry
kad se to desi nekoj od dugarica obchno dobijem psovke od njihovih muzeva hahhhhahaaa
najverovatnije se radi o ligamentu, o samom pripoju trbushnih mishica na karlici koji tako sevnu bolom u preponi, to je neshto shto prodje samo od sebe, samo izbegavaj sve polozaje i aktivnosti koje ti taj deo tela istezu, shto bi podrazumevali i sex...sorry

kad se to desi nekoj od dugarica obchno dobijem psovke od njihovih muzeva hahhhhahaaa

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.