Mlad sam i neiskusan i treba mi pomoc!
Upravo pre sat vremena sedeo sam za kompjuterom u relativno hladnoj sobi...noge su mi bile hladne...povremeno sam ustajao da istresem pikslu i dugo sedim za racunarom jer se bavim muzikom...Imam 22 godine i nikad mi se do sada nije desio ovakav problem...
Kada sam ustao osetio sam pulsirajuci bol srednje jacine u desnom testisu..Skamenio sam se od straha ,otisao da mokrim medjutim mokraca je bila u redu.
U panici nisam znao sta da radim ,legao sam u krevet medjutim bol je i dalje trajao sve dok nisam malo smakao gace i povukao testise na gore (nisam dotakao testis samo kozicu iznad njih i povukao)
Bol je odjednom prestao...drzao sam tako par minuta i pustio da vidim hoce li me ponovo boleti...nije bolelo desilo se mozda par puta u roku od 10 minuta da me zaboli ali nije bilo tako strasno...
Nakon toga,masturbirao sam da vidim da li mi je sperma cista (zbog mogucih pucanja krvnih sudova) medjutim sve je bilo kako treba...Bol je bio slican onome pri stiskanju ali ne bas toliko jak vec pomalo tuzan...
Molim vas hitno mi odgovorite ne znam da li ce mi stici odgovor na mejl sada sam se registrovao samo zbog ovoga ! moj mejl je [email protected]
Hvala vam puno !
BOL U DESNOM TESTISU! MOLIM ZA POMOC!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: BOL U DESNOM TESTISU! MOLIM ZA POMOC!
opipaj pazljivo testise, obrati paznju na oblik, velicinu, cvrstinu, kao i na strukture koje se nalaze oko testisa, ako primetis bilo kakvu promenu javi se lekaru...mozda je bol bio samo trenutan i refleksni, mozda je nesto drugo, ali bez pregleda ne moze se nista reci...za pocetak obavi taj samopregled testisa...
Proslo je vec 3 dana bol se nije vratio...da li to znaci da da je to bilo samo privremeno?Na regrutaciji su mi otkrili prosirene vene na LEVOM testisu...to valjda nema sada nikakve veze
Imao sam slican problem, naime , pre ne znam tacno koliko god (Mislim da je bilo pre 2 god) mi se odjednom pojavio bol u levom testisu i trajao je dugo, mesec dana cini mi se kad mi se odjednom taj bol prosirio na donji stomak i boleo me je kad se nakasljem ili napregnem ili kad ustajem... ja sam oklevao 2,3 meseca da odem kod lekara ali jednom sam prelomio i otisao (p.s imao sam kuglicu u levom testisu koju i dan danas imam ali niti se povecala niti me je ponovo zaboleo testis ) kod urologa koji mi nije opipao kuglicu koju sam rekao da je opipavam ponekad, zavisi u kom sa polozaju i rekao da je bila samo upala. Ja vise nemam namere da idem zbog te kuglice jer niti me boli niti se povecala kao sto sam rekao gore.