Bol u desnom donjem delu abdomena

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
drca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 18, 2012 2:36 am

Bol u desnom donjem delu abdomena

Post od drca »

Pozdravljam sve i molio bih da mi na moj problem odgovore ljudi koji su strucni,jer sam se naslusao raznih varijacija.Hvala

Imam 32 god. Problem u donjem desnom delu stomaka izmedju 2-3 cm dole i desno od pupka kao i cudno desavanje sa pupkom kao npr>
Pupak mi je dosta uvucen i cesto se oseca,pokusao sam sve i razne masti i kreme ali neuspesno.Pokusao sam dnevno vise puta da ga perem ali sam jos vise nadrazio sto je rezultat stalno nekog curenja itd. Medjutim na to sam vec polako i navikao. Najveci mi je problem taj sto sam naveo BOL. Desava mi se najcesce na promenu vremena i toliko me zaboli da sam vec 3 puta u 5 god pao u nesvest od jacine koncentrisanog bola u jednoj tacki.Bol imam najmanje leti.Zimi cesce i na prolece najvise.Sve mi utice na prolazak bola osim lekova tipa BarALGETAS,RAPTEN-k itd.Kada mokrim ako je to moguce u tom trenutku malo se ublazi,ako mogu da imam stolicu opet ga ublazim malo vise cak u toku dana kad imam lakse bolove i kad imam odnose pa se isto ispraznim dolazi do popustanja bola .Kad me stisne kao da zabodes noz onda pozelenim i imam hladan znoj svuda po telu.Ukoliko nisam vise u stanju da sedim na wc solji od bolova onda gurnem dva prsta pa pokusam da povratim da bi skrenuo bol ili da se bar zavaram.Nemam mucnine ,cesto je stolica normalna ili malo redja.Ponekad bude samo jako vrela.Zavrsio sam u Bolnici na jedan dan odnosno tri sata gde sam vadio krvnu sliku i mokracu ali su rezultati uredni ,jedino sto je doktor rekao da gladujem a ja stvarno jedem normalno.Ne doruckujem uvek ,rucam svaki dan razno,veceram ponekad .Bio sam i na ultrazvuku gde su se rezultati pokazali normali ,jedino nisam pregledao prostatu jer sam pre toga vadio mokracu.Iskreno Hvala unapred ko pomogne
Odgovori