Bol u desnoj strani glave

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ranja40
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2011 3:05 pm

Bol u desnoj strani glave

Post od ranja40 »

Ovaj problem koji cu opisati prisutan je dugo godina.Kada se probudim na desnoj strani odnosno kada mi je desna strana glave na jastuku osjecam nesnosljive bolove.Sam momenat budjenja je uzasan .Bolovi su nesnosni i nisam u stanju pokrenuti glavu ni pomaci usnama ni milimetar.Da vam ne pricam moj nacin pomeranja glave i trpljenje bolova.Jednom sam polako prst gurnula u uvo i jako povukla na dole,to mi je olaksalo prilicno bolove .Kada uspijem da podignem glavu i sednem to sve prolazi za dvdesetak minuta.Kada sam ovo objasnila Doktoru rekao je da odem kod usnog.Uvo je u redu i sa uvetima nikad nisam imala problema.Onda mi je on odgovorio da je sve u redu.I samo da naopomenem da zimi ako mi desno uvo nije pokrivene necete verovati ali mi se ta strana glave bukvalno smrzne unutra tad ne osecam bolove ali osecam nepodnosljivu hladnocu.
Odavno spavam na lijevoj strani ,ali me zanima sta se desava.Otisla bi ja davno sve to da snimim ali cemu kad bolovi prolaze za nekih dvadesetak minuta kad podignem glavu .Sta mislite o cemu se radi....S postovanjem.
Odgovori