Zdravo,
Imam problem, malad sam a svakog jutra kad ustanem strasno me bole butine. Prodje mene to oko podne, eventualno do 13 h. Kao da imam upalu butina. Gledam po televiziji ove kreme sto reklamiraju za umorne noge, ne znam da li je to to ili nesto drugo. Pocinje da mi predsavlja problem, mucim se kad treba da ustanem iz stolice. Da li je moguce da je od umora, ali to traje vec duze vreme, nemoguce da se ni jednom nisam odmorio kako treba u poslednjih godinu dana. Da li pomaze neka masaza, krema, bilo sta?
BOL U BUTINAMA
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: BOL U BUTINAMA
jel se ti stvarno toliko kreces-umaras?
Treniras li nesto--trcis li ili sta vec---pa to bi trebalo da pozitivno utice ---
Mislim da moras imati jos neki zdravstveni problem-obrati paznju na to ako postoji?
Treniras li nesto--trcis li ili sta vec---pa to bi trebalo da pozitivno utice ---
Mislim da moras imati jos neki zdravstveni problem-obrati paznju na to ako postoji?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 15, 2012 8:06 pm
Bol u butinama, naorcito ako je simetrican i traje dugo vremena...jos ako ga prati slabost misica, njihov gubitak mase (atrofija) i sl... mislim da bi trebalo da posetite reumatologa ili neurologa. Oni ce Vam uzeti detaljnu anamnezu, uraditi neophodne analize krvi (imunologiju, enzimske testove, EMNG, ako treba i magnet kicmenog stuba - da iskljuce diskus hernije kao uzrok radikulopatija i sl.). Nemojte se saliti sa tim bolovima... moze da bude nesto relativno bezazleno poput okostavanja lumbalnog dela kicme, do nekih tezih stvari... ali posto vec dugo traje... obavezno kod lekara!!!! Trazite da vam daju uput za neurologa - i trazite da vas pregleda neko na neuroloskom institutu ko se bavi misicnim bolestima, narocito ako imate slabost misica...
Moram da napisem da takodje osecam bol u butinama obe noge. Cudno mi je jer nemam upalu misica, naprotiv nemam nikakvu fizicku aktivnost. Puno sedim za racunarom, svaki dan na poslu, imam stresne situacije, neurotsko znojenje uglavnom po ledjima. Uzimao sam Defrinol zbog prehlade poslednjih nekoliko dana. Unapred hvala, pozdrav Nebojsa
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
То ти је од седења.