Bol blizu jajnika

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Vitro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 11, 2013 6:45 pm

Bol blizu jajnika

Post od Vitro »

Pozdrav svima. Pre nekoliko nedelja sam se udario izmednju nogu,dok sam preskakao ogradu. Mislim da nije bio toliko snazan udarac,jer nisam imao problema sa jajnicima,ali nakon nedelju dana od toga pocelo je da me boli odmah do jajnika,ovde negde,neka koska Slika Slika ,dan danas me boli kada prekrstim noge,dobijem erekciju i sl. Kada probam da nadjem tacku bola ne mogu da je nadjem. Neka pomoc? Unapred zahvalan.
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Re: Bol blizu jajnika

Post od Jelisej »

Po nacinu pisanja rekao bih da si muskarac, a muskarci nemaju jajnike, pa kontam da si mozda transeksualac. - I nisam siguran da li te poslati kod urologa (za muskarce) ili ginekologa (zene). Uglavnom strucno lice treba da obavi pregled, mi ovde mozemo samo da nagadjamo.
Sve najbolje!
Vitro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 11, 2013 6:45 pm

Re: Bol blizu jajnika

Post od Vitro »

Jelisej napisao:Po nacinu pisanja rekao bih da si muskarac, a muskarci nemaju jajnike, pa kontam da si mozda transeksualac. - I nisam siguran da li te poslati kod urologa (za muskarce) ili ginekologa (zene). Uglavnom strucno lice treba da obavi pregled, mi ovde mozemo samo da nagadjamo.
Sve najbolje!
Moja greska,jer sam citao nesto po internetu vezano za to i nasao da se testisi nazivaju i kod muskaraca tako. Vidim sada da je greska.
Odgovori