Blokada kolena
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Blokada kolena
Pozdrav svima, operisao sam prednje ukrstene ligamente 2011. godine, sada mi sve cesce javljaju problemi dok sedim ili vozim auto noga mi blokira i nemogu da je ispravim neko vreme i cesto osecam bol u predelu iza kolena. Da napomenem i to da nemogu normalno da stegnem butni misic jer osecam bol u desnom delu potkolenice.Svako misljenje i savet mi puno znaci sta dalje.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Blokada kolena
Лично могу да ти препоручим лагану вожњу бицикла и целодневну употребу веома јаког сталног магнета.
Hvala na odgovoru. Znas li mozda kakav magnet i gde mogu da kupim tako nesto.
Pozdrav
Pozdrav
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Знам. Стално их користим. Шта ћеш, године, седење.
Зависно од тога где живиш погледај на мом сајту па изабери продавца магнета који ти одговара од оних које сам пронашао: http://* у Линкови, Здравље па група Магнети. Лично купујем код оних које сам означио зеленим знаком - из Пожаревца.
Мислим да су ти за једно колено таман два магнета која би ставио или на панталоне (један изнутра а други споља да се ухвате један за другога) или на неки ластиж. Магнет је следећи: неодијумски магнет, никлован, облика диска, пречника 2цм и дебљине 5мм. Магнети су веома јаки и крти. Чувај прсте да те не уштину и да се не поломе. Цена једног магнета је око један евро.
Зависно од тога где живиш погледај на мом сајту па изабери продавца магнета који ти одговара од оних које сам пронашао: http://* у Линкови, Здравље па група Магнети. Лично купујем код оних које сам означио зеленим знаком - из Пожаревца.
Мислим да су ти за једно колено таман два магнета која би ставио или на панталоне (један изнутра а други споља да се ухвате један за другога) или на неки ластиж. Магнет је следећи: неодијумски магнет, никлован, облика диска, пречника 2цм и дебљине 5мм. Магнети су веома јаки и крти. Чувај прсте да те не уштину и да се не поломе. Цена једног магнета је око један евро.
Svako dobro prijatelju, probacu.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Хвала, такође.