blesavo pitanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
blesavo pitanje
jel bih smeo sam da presecem zilicu na glavicu kako bih je odvojio od kozice? jer jako se bojim nozeva i doktora
hvala unapred..

Re: blesavo pitanje
Ne, jer bi tako lako moglo da se desi da ostanete i bez zilice i bez penisa!
operisao sam prije 7 mjeseci testis,tj vadio testis...sve je ok,nema bola i slicno,samo me interesuje bil smio dizat teg,ici u teretanu i sl...unaprijed hvala 

nikako jer kroz tu zilicu prolazi krvni sud zbog kog bi doslo do krvarenja koje ne bi mogao da zaustavis, pa bi svakako morao da odes kod lekara, ali kao hitan slucaj!BRKAJLIJA napisao:jel bih smeo sam da presecem zilicu na glavicu kako bih je odvojio od kozice? jer jako se bojim nozeva i doktorahvala unapred..

pretpostavljam da je radjena operacija rezom na trbuhu iznad prepone posto pitas za dizanje tereta...ako je dobro rekonstruisan trbusni zid (a to je cilj pri svakoj operaciji) mogao bi da se vracas polako fizickim aktivnostima tog tipa, ali postepeno, nemoj da se preforsiras odjednom...miire napisao:operisao sam prije 7 mjeseci testis,tj vadio testis...sve je ok,nema bola i slicno,samo me interesuje bil smio dizat teg,ici u teretanu i sl...unaprijed hvala
ne,rez ide izmedju dva testisa i izvadjen je jedan...?? hvala
)

- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
a zbog cega je radjena operacija?sto je izvadjen?
bilo mi isto trece hajmo rec jaje na dodir bolilo...a evo sta pise u otpusnici iz bolnice,mislim da ce vam to pomoc : Torsio testis ! sin. angrena testis 1 sin. ...?? hvaka
)

aha, znaci bila je operacija zbog torzije testisa (uvrtanja oko peteljke, torsio testis l. sin. - ovo l. sin. znaci sa leve strane, a drugi deo dijagnoze: gangrena testis l. sin. - odnosi se na izumiranje tkiva levog testisa posto je uvrtanjem prekinuta cirkulacija, pa se s toga mora izvaditi), sto se radi rezom kroz mosnice, tako da misici trbusnog zida nisu dirani, mozes se baviti fizickim aktivnostima...
eh taj sam odgovor htio da cujem
....hvala vam punoo 

SECI SLOBODNO, JA SAM I SEBI I MNOGIM DRUGIM DECKIMA SECKAO PENIS I NISTA IM NE FALI, JEDAN JE ZAVRSIO GRADJEVINSKI FAKULTET I GRADI POLA BEOGRADA, DRUGI EKONOMSKI I DRZI JAKE FIRME, ZNACI NISTA STRASNO NE MOZE DA TI SE DESI!