blesavo pitanje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

BRKAJLIJA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 04, 2011 12:05 pm

blesavo pitanje

Post od BRKAJLIJA »

jel bih smeo sam da presecem zilicu na glavicu kako bih je odvojio od kozice? jer jako se bojim nozeva i doktora :) hvala unapred..
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Re: blesavo pitanje

Post od zdravo »

Ne, jer bi tako lako moglo da se desi da ostanete i bez zilice i bez penisa!
miire
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 06, 2011 11:16 am

Post od miire »

operisao sam prije 7 mjeseci testis,tj vadio testis...sve je ok,nema bola i slicno,samo me interesuje bil smio dizat teg,ici u teretanu i sl...unaprijed hvala :)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

BRKAJLIJA napisao:jel bih smeo sam da presecem zilicu na glavicu kako bih je odvojio od kozice? jer jako se bojim nozeva i doktora :) hvala unapred..
nikako jer kroz tu zilicu prolazi krvni sud zbog kog bi doslo do krvarenja koje ne bi mogao da zaustavis, pa bi svakako morao da odes kod lekara, ali kao hitan slucaj! :wink: ako ti ta zilica smeta javi se urologu da on to uradi, intervencija traje bukvalno minut!
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

miire napisao:operisao sam prije 7 mjeseci testis,tj vadio testis...sve je ok,nema bola i slicno,samo me interesuje bil smio dizat teg,ici u teretanu i sl...unaprijed hvala :)
pretpostavljam da je radjena operacija rezom na trbuhu iznad prepone posto pitas za dizanje tereta...ako je dobro rekonstruisan trbusni zid (a to je cilj pri svakoj operaciji) mogao bi da se vracas polako fizickim aktivnostima tog tipa, ali postepeno, nemoj da se preforsiras odjednom...
miire
Novi član
Novi član

Post od miire »

ne,rez ide izmedju dva testisa i izvadjen je jedan...?? hvala :))
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

a zbog cega je radjena operacija?sto je izvadjen?
miire
Novi član
Novi član

Post od miire »

bilo mi isto trece hajmo rec jaje na dodir bolilo...a evo sta pise u otpusnici iz bolnice,mislim da ce vam to pomoc : Torsio testis ! sin. angrena testis 1 sin. ...?? hvaka :))
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

aha, znaci bila je operacija zbog torzije testisa (uvrtanja oko peteljke, torsio testis l. sin. - ovo l. sin. znaci sa leve strane, a drugi deo dijagnoze: gangrena testis l. sin. - odnosi se na izumiranje tkiva levog testisa posto je uvrtanjem prekinuta cirkulacija, pa se s toga mora izvaditi), sto se radi rezom kroz mosnice, tako da misici trbusnog zida nisu dirani, mozes se baviti fizickim aktivnostima...
miire
Novi član
Novi član

Post od miire »

eh taj sam odgovor htio da cujem :D ....hvala vam punoo :)
idealista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 6:43 pm

Post od idealista »

SECI SLOBODNO, JA SAM I SEBI I MNOGIM DRUGIM DECKIMA SECKAO PENIS I NISTA IM NE FALI, JEDAN JE ZAVRSIO GRADJEVINSKI FAKULTET I GRADI POLA BEOGRADA, DRUGI EKONOMSKI I DRZI JAKE FIRME, ZNACI NISTA STRASNO NE MOZE DA TI SE DESI!
Odgovori