blazi mozdani udar
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
blazi mozdani udar
tata mi je imao danas blazi mozdani udar, primetili smo sve na vreme i brzo odreagovali, odveli ga u hitnu, i odmah su ga prebacili u bolnicu. Tamo je dobio terapiju, ne znam tacno sta posto su doktori teski na recima , ali bitno da su ga zadrzali. mene brine postoji li mogucnost posle ovako blazeg udara da sledi jaci i u kom vremenskom periodu je to za ocekivati. Tatta ima 66 godina i dosad nije bolovao od drugih stvari. hvala
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zaista ne postoji pravilo da posle blazeg sledi jachi i obimniji mozdani udar. U poslednej vreme nem aveze ni sa godinama, zivotnim navikama, nasledjem, prethodnim oboljenjima, povredama....
Moj otac je imao jedno 3,4 blaza pa evo sad gleda tv, putuje, radi, uziva u unuchicima
Bitno da je on hospitalizovan i pod terapijom i monitoringom, i da posledice ovog udara ne budu velike.
Moj otac je imao jedno 3,4 blaza pa evo sad gleda tv, putuje, radi, uziva u unuchicima
Bitno da je on hospitalizovan i pod terapijom i monitoringom, i da posledice ovog udara ne budu velike.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.