Nadam se da sam potrefio forum, ovo bi možda trebalo da ide u neurologiju, ali nisam pronašao taj deo. Nisam pronašao nijednu sličnu temu. Ovako, imam 14 godina i nikad nisam imao sličan problem. Od malena imam bronhijalnu astmu s kojom sam kao mali imao velikih problema, ali sada se to stabilizovalo zahvaljujući pumpicama, sem toga sam sasvim zdrav. To sad nije bitno, problem je u blagoj napetosti u glavi - kao da postoji nešto u mojoj glavi zbog čega ne mogu da se smirim. Kad zatvorim oči kapci mi podrhtavaju tj. ne mogu u potpunosti da se opustim. Nemojte misliti da sam lud, vrlo sam ozbiljan, nema nikakvog bola, ali kao da nešto nije u redu. Na poslednjem lekarskom pregledu u školi su mi uočili nizak pritisak - ne znam da li je do toga možda problem? Nadam se da nije tumor ili nešto sl. Ne pijem, ne pušim i ne drogiram se, niko iz porodice nije imao slične tegobe, redovno spavam sem što imam običaj da kasno legnem i onda spavam do podne (to samo preko raspusta). Eto, ako zatreba još neka informacija javite, nadam se brzom odgovoru.
P.S. Primetio sam da noću, kada legnem, ako počnem da duboko dišem, nestaje taj osećaj.
Blaga napetost u glavi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Blaga napetost u glavi
ne brigaj. suvise si mlad da mislis na neke opasne stvari. aa ako sad pocnes da tripujes neke opake boljke, samo ce ti biti teze. uzivaj.

ne brigaj. suvise si mlad da mislis na neke opasne stvari. aa ako sad pocnes da tripujes neke opake boljke, samo ce ti biti teze. uzivaj.

i pokusaj da manje provodis vremena za kompjuterom--
noc je za spavanje--potrudi se bar delimicno da to popravis
bavi se sportom ili bar provodi vreme napolju.
noc je za spavanje--potrudi se bar delimicno da to popravis
bavi se sportom ili bar provodi vreme napolju.