Pozdrav. Zanima me ima li neko iskustva sa biorezonantnim skenerom ili termovizijskim? Da li ova metoda moze stvarno da da uvid u trenutno stanje organizma? Ja sam prosao mnoge testove ali nijedan do sada nije otkrio nesto znacajno a uzasni simptomi (konstantna vrtoglavica, osjecaj tezine najcesce prilikom hoda i stajanja, pritisak u grudima, povremene palpitacije, trenjenje ruku nogu i da ne nabrajam dalje)...vidim da klinika Medikus vrsi ove testove u Beogradu pa me zanima da li neko ima iskustva sa njima? I sta je test "zive kapi krvi" i sta on pokazuje?
unaprijed zahvalan
biorezonantni i termovizijski skener
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: biorezonantni i termovizijski skener
Ево сада видех ову твоју стару тему. Видим да си на форуму па ћеш надам се прочитати ово.
Да ли си радио оне анализе које си горе навео?
Видео сам да су почели да те кљукају "лековима". Приметио сам да ниси реаговао на моје постове у твојој теми "Tumacenje EHO-a srca, pitanja, pomoc". Да те не бих овде давио, јави ми се на емаил ако желиш, да и ја не трошим своје време ако те одговор не занима.
Да ли си радио оне анализе које си горе навео?
Видео сам да су почели да те кљукају "лековима". Приметио сам да ниси реаговао на моје постове у твојој теми "Tumacenje EHO-a srca, pitanja, pomoc". Да те не бих овде давио, јави ми се на емаил ако желиш, да и ја не трошим своје време ако те одговор не занима.