Biorezonantni skener

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
OLE
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 15, 2005 12:42 am

Biorezonantni skener

Post od OLE »

Da li neko gde se u Beogradu može naći biorezonantni skener? Znam da je postojao u nekoj ordinaciji, ali se više ne sećam u kojoj.

Molim i komentare onih koji znaju nešto o ovoj vrsti dijagnostike.

P.S. U pitanju je ruski uređaj (nešto kao napredna verzija AMSAT dijagnostike) koji daje zdravstvenu sliku kompletnog organizma: stanja organa, otkrivanje prisustva virusa i bakterija, krvnu sliku bez vadjenja krvi...
dundica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 11:06 pm

Post od dundica »

Radi se u ordinaciji As medicus u ul.Filipa Filipovica 71,Crveni krst.
Pa, pregled je izuzetno skup,oko 100 eura ali dobija se dosta dobra procena stanja. mislim samo da doktor koji ocitava celo snimanje ne ide bas mnogo u detaljne analize snimka, mada navede najbitnije i najproblematicnije.
Ursula
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 21, 2005 6:36 pm

Biorezonatni skener

Post od Ursula »

Da li pored AS Medicusa postoji još neko ko vrši takve preglede u Beogradu? I da li postoji neka internet prezentacija na kojoj može nešto više da se pročita o tome?

Prezentacija www.asmedicus.co.yu ne funcioniše.
Lela5
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Mar 06, 2005 11:16 pm

Post od Lela5 »

U Bulevaru revolucije tj. Bulevaru Kralja Aleksandra, ne znam tacno koji broj. Znam sigurno da je pre nekih godinu dana tamo bila ordinacija koja je imala biorezonantni skener. Ja verujem da jos uvek postoji. Telefon je 011-416-806. Nazovite, pa proverite da li su jos uvek na toj adresi.
Pozdrav
Odgovori