Biorezonantna terapija...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Biorezonantna terapija...
Jel neko blize upoznat s tim?
Re: Biorezonantna terapija...
Malo sam citala o tome(sta je dostupno na net-u) za CEA cetar za neutralisanje alergija.Navodno,pomocu aparata sa elektrodama se dijagnostikuje uzrocnik tegoba gljivica,virus,bakterija,grugi alergeni,teski metali....i sprovodi se terapija.Moze se leciti alergije,ekcemi,glavobolje,reume,bolovi u uhu,ocima,problemi sa crevima,PMS,promene ponasanja....
Jel neko mozda zna vise o tome?
Re: Biorezonantna terapija...
gogi999 napisao:Malo sam citala o tome (sta je dostupno na net-u) za CEA cetar za neutralisanje alergija.Navodno,pomocu aparata sa elektrodama se dijagnostikuje uzrocnik tegoba gljivica,virus,bakterija,grugi alergeni,teski metali....i sprovodi se terapija.Moze se leciti alergije,ekcemi,glavobolje,reume,bolovi u uhu,ocima,problemi sa crevima,PMS,promene ponasanja....
ja imam neke linkove o tome, a i sama sam bila pre jedne operacije prosle godine na biorezonantnoj dijagnostici celog tela...
javi mi se na pp da me podsetis, pa cu za par dana pronaci korisne linkove i proslediti ih ti.
inace, Rusi dosta rade sa tim vidom lecenja i dijagnostike, izumeli su je za svoje kosmonaute, pa je kasnije postala dostupna i ostalima...
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski