Biomed protiv alkohola da ili ne

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Zdrav i Prav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 28, 2009 1:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Biomed protiv alkohola da ili ne

Post od Zdrav i Prav »

Videh ovaj novi proizvod iz Biomed kolekcije....Navodno ukrotitelj alkohola pa me bas interesuje dali uopste deluje i dali je neko imao iskustva sa tim....Kupio bih ga drugaru koj ima bas problema sa alkoholom.....Mislim po njemu nema ali nisam jedini primetio da vecina ljudi pati od problema sa opijanjem i alkoholnom krizom.....Uredu je ponekad da se popije:(Neki rodjendan, slava, praznik) ali svaki dan..... :oops: Na kraju se zavrsi sa sprzenom jetrom....:evil:

Izvinjavam se ako je ova tema bila....Hvala na razumevanju
Reality is for the people with no imagination
Zdrav i Prav
Novi član
Novi član

Post od Zdrav i Prav »

Pobedite alkohloizam

Prirodan preparat na bazi meda i tinktura lekovitog bilja, čijim korišćenjem dolazi do osećaja mučnine i gađenja prema alkoholu.

Prirodni preparat protiv alkoholizma koji sadrži 80 % meda i 20 % tinktura lekovitog bilja Thymus serpyllum, Rosma-rinus officinalis. U ovom preparatu nema dodataka sintetičkih komponenata.

Dejstvo:
Poznato je da je alkohol ćelijski otrov koji ima izrazito štetno dejstvo na ljudski organizam, naročito na jetru. Spoj različitih lekovitih biljaka sadržanih u Biomedu protiv alkoholizma izaziva osećaj mučnine i gađenja u kombinaciji sa alkoholom. Vremenom se razvija odbojnost prema alkoholnim pićima. Biljne tinkture u Biomedu protiv alkoholizma imaju blago sedativno dejstvo pa se upotrebom ovog preparata ublažavaju simptomi apstinencijalne krize, čime je omogućena psiho-fizička stabilizacija organizma. Izraženo je zaštitno dejstvo na jetru, kao i blagotvorno dejstvo na posledice hroničnog alkoholizma.

Upotreba:
Upotreba i priprema preparata je vrlo jednostavna i prilagođena osobama kojima je potrebno dati preparat pomešan sa bilo kojim bezalkoholnim pićem, kafom, čajem ili sokom tako da onima koji ne žele da se svojevoljno leče možete pomoći i lečiti ih tako da to ne primete. U 1 dl vode je potrebno sipati jednu kafenu kašičicu preparata, dobro promešati i piti 15 dana svakog jutra na prazan stomak i uveče pre spavanja. Radi trajnog efekta preporučeni tretman je 30 dana.

Neželjeni efekti:
Nisu zapaženi.

Naso sam opis na Tako Lako shopu
ALI pise da nema nezeljenih efekata a ja cuo kako stvara mucninu :wink:
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Alkoholizam je ozbiljna bolest i fizicka i psihicka, nikad cula da preparat na bazi meda to leci..Drugo, ako vas prijatelj ne priznaje da ima problem, nema izlecenja...a da ga vi na kvarno lecite, uzas...
Zdrav i Prav
Novi član
Novi član

Post od Zdrav i Prav »

Nisam ni mislio da ga kvarno lecim.....cisto sam mislio da mu kupim i preporucim pa ako on hoce da ga koristi.....Inace hvala na odgovoru :wink:
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Nisam mislila na vas, nego vidim to pise u uputstvu, pa sam prokomentarilsala :) Nema na cemu, pozdrav
Odgovori