e ovako, odmah cu preci na problem...
imam problema sa disanjem, sto znaci, kako se malo umorim, pocne da me boli sa leve strane nekih 5 cm iznad bradavice, ali taj bol prelazi u stezanje, kao kad uzmete spuzvu pa rukom guzvate i pustate, i jos nesto , osecam da taj bol negde u dubini, ne na vrhu...
ispod zeludca na 2cm imam jake bolove s vremena na vreme, ali kad zaboli oci mi iskacu
i trece sto mi se desava je od pupka s desne strane kad pritisnem prstom osecam bol, al ovako nemam bol
i isto tako ispod stomaka imam bolove nekad ogromne da oci iskacu, al nekad blage. Mada ovo znam sta je.
e sad pazite ovako, kad me ispod zeludca pocne boleti, nakon nekog vremena odjednom predje s leve strane 5cm iznad bradavice i tu ne prestaje, cak nekad ne mogu da uzmem zraka i mnogo se uplasim, tako me zna drzati i po sat vremena, a onda odjednom kao da se nista nije desilo, al mali bol je prisutan.
ne zelim da odem kod lekara jer se bojim nalaza, slucajno sam pronasla ovaj sajt i mislim da dr. koji mi bude odgovorio, da ce reci ono sta on misli, ako je koliko toliko shvatio sta mi se desava
e sad postoji mogucnost da je sve to povezano, a mozda nije..
pa bih molila doktora da da svoje misljenje
Bilo koji doktor ako moze da ogovori
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Samo me zanima sta je toliko strasno kod lekara, a nije ovde. Jer, i ovde bi moglo da se desi (ovde jos i pre nego kod lekara) da neki kvazi-lekar ili revnosni komentator - laik napise: "Eto, takve iste simptome je imao i moj pokojni komsija..." ili "E, bas tako je sve pocelo i kod moje babe koja je umrla od raka na -upisati ime organa-".
Vase tegobe lice malo na zeludacnu kilu (hiatus hernia), malo na nervozu, a mogle bi biti i poreklom od srca, ali su za to male sanse - stil pisanja govori u prilog pretpostavci da ste mladja osoba. Potrebni su fizicki pregled, EKG, lab analize, RTG pluca i srca, mozda UZ abdomena i RTG zeluca, eventualno spirometrija. Sve je u domenu lekara spec. opste medicine, trebalo bi da moze da se zavrsi u roku od par dana, i u 99% slucajeva zna se i dijagnoza i terapija.
Sve najbolje.
Potpis: Jedan od 25.000 lekara u Srbiji
Vase tegobe lice malo na zeludacnu kilu (hiatus hernia), malo na nervozu, a mogle bi biti i poreklom od srca, ali su za to male sanse - stil pisanja govori u prilog pretpostavci da ste mladja osoba. Potrebni su fizicki pregled, EKG, lab analize, RTG pluca i srca, mozda UZ abdomena i RTG zeluca, eventualno spirometrija. Sve je u domenu lekara spec. opste medicine, trebalo bi da moze da se zavrsi u roku od par dana, i u 99% slucajeva zna se i dijagnoza i terapija.
Sve najbolje.
Potpis: Jedan od 25.000 lekara u Srbiji

Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.