Pozdrav.
Opisacu detaljno zadnjih 10 meseci mog stanja sve do pronalazenja ove kuglice/cvorica ispod levog pazuha.
Nakon sto sam napustio posao gde je bilo veoma stresno i ne prijatno toliko da sam u sebi imao veliku negativnost pre svakog odlaska na posao (smucilo mi se skroz!) i nakon odlaska ja sam dobio neke panicne napade i jos neke simptome anksioznosti i ludila.. Nekako sam se izborio sa tim citajuci savete na internetu i iskustvo bliskih prijatelja koji su isto prosli! Pa danas nemam anksiozne simptome i zadovoljan sam prilicno, ali se stvorila ta kuglica zrne graska ispod pazuha. (PS uspeo sam anksioznost da izlecim tako sto sam sredio zivot, ne pusim, ne pijem, jedem redovno, spavam pre 24h.. fizicki aktivan) Ali malo sam kao hipohondar i paranoik, to sam inace ovako po prirodi plasljiv malo i td

Imam 22 godine i nadam se da ne bi trebao razmisljati o crnim stvarima ovako mlad. A, sto se tice te "kuglice" da je tako nazovem, koja je ispod pazuha gde sam stavljao dezodorans (pre sam jednom antiperspirant) , znao sam da stavljam onako izbliza, da bas upije koza

.. takodje boleli su me 2 zuba zadnjih 2 meseca, bas jaki bolovi da sam danima patio pa onda pauza ne boli zub 5 dana pa opet patnja bolova.. haos... i sad mi je pod lekom zub i dnevno jednom zna da zaboli na hladno.. dok ne sredim skroz tako ce biti (cekam zubara da dodje sa odmora). Tako da to isto nadam se moze biti uzrok povecanja limfne zlezde je l' ? Da li trebam da se zabrinem i da idem kod lekara ? (ne zelim ici kod lekara jer cu onda krenuti jedan niz poseta lekarima, a i plasim se malo da ne pogrese lekari, desava se i to!) .. Znaci ne boli me to mesto ispod pazuha ali moj mozak je identifikuje cesto pa imam neku ne prijatnost u tom predelu (jer stalno mislim na to, nekad ne mislim kada radim nesto pa se pitam "zasto sad nemam nikakve simptome?:)" ) .. i tako.. hvala svima!:)