Besplatno bračno savetovalište

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Vera5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 30, 2008 8:28 am

Besplatno bračno savetovalište

Post od Vera5 »

Brak mi je zapao u krizu :( . Muž i ja se i dalje volimo, ali silne nevolje koje su nas snašle u posljenjih 7 godina ubile su nas psihički.
Oboje smo depresivni, letargični, skoro da ne razgovaramo.
Pri tome nismo ni ljuti jedno na drugo, ni posvađani.
Jednnostavno ne znamo kako da nastavimo dalje.
Želimo stučnu pomoć, jer sami ne znamo kako izaći iz krize, ali nemamo novca da je platimo.
Tražila sam po internetu psihološka savetovališta, ali nisam naša ona koja su besplatna, pa vas molim da mi neko odgovori, ako zna.
Vidim da je o ovome već bilo reči na forumu, ali ne mogu da nađem da li je neko objavio adresu savetovališta ?
hana napisao:Juce je u "Pitanjima i odgovorima" postavljena tema BESPLATNO PSIHOLOSKO SAVETOVALISTE. Cini mi se da bi bilo dobro da se informacija sadrzana u toj poruci postavi kao obavestenje na vrh neuropsihijatrijskog foruma, da je lako pronadju oni kojima je potrebna, posto je vec taj forum zakljucan...
vecky
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2008 1:28 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Besplatno bračno savetovalište

Post od vecky »

Vera5 napisao:Brak mi je zapao u krizu :( . Muž i ja se i dalje volimo, ali silne nevolje koje su nas snašle u posljenjih 7 godina ubile su nas psihički.
Oboje smo depresivni, letargični, skoro da ne razgovaramo.
Pri tome nismo ni ljuti jedno na drugo, ni posvađani.
Jednnostavno ne znamo kako da nastavimo dalje.
Želimo stučnu pomoć, jer sami ne znamo kako izaći iz krize, ali nemamo novca da je platimo.
Tražila sam po internetu psihološka savetovališta, ali nisam naša ona koja su besplatna, pa vas molim da mi neko odgovori, ako zna.
Vidim da je o ovome već bilo reči na forumu, ali ne mogu da nađem da li je neko objavio adresu savetovališta ?
hana napisao:Juce je u "Pitanjima i odgovorima" postavljena tema BESPLATNO PSIHOLOSKO SAVETOVALISTE. Cini mi se da bi bilo dobro da se informacija sadrzana u toj poruci postavi kao obavestenje na vrh neuropsihijatrijskog foruma, da je lako pronadju oni kojima je potrebna, posto je vec taj forum zakljucan...

Postoji besplatno savetovalište, nalazi se na Senjaku, preko puta Sajma.
problem je u tome što je besplatno samo u toku radnog vremena svih nas. Znači recimo od nekih 08-16h, a popodne se plaća. Drugim rečima, Ti i suprug bi otprilike jednom u nedelju do dve dana (to je vremenski razmak između dve "seanse"), morali da da izlazite sa posla da bi mogli da se vidite sa dodeljenim terapeutom. Izvini, adresu sam zaboravila ,ali mogu da ti dam njihov telefon , pa ih okreni. 011/2560-936
Srećno!
Poslednja izmena od admin2 u Uto Jan 03, 2012 11:48 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: objavljen pogrešan broj
Odgovori