besplatan melem za alopecia areata
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
besplatan melem za alopecia areata
Pozivam tri osobe kojima kosa ili brada opada na pecate,tj.koji imaju alopecia areata i koji su bezuspesno pokusavali da se izlece da mi se jave da im BESPLATNO ustupim melem kojim je moj otac izlecio to oboljenje.U svojoj 20 i nekoj godini kosa i brada su mu opadale na pecate i doktori su isprobavali sve moguce terapije,ali nista mu nije pomagalo.Vec je bio zapao u veliku depresiju.Medjutim,sam Bog mu je poslao coveka koji ga je svojim melemom izlecio.Moj otac je ziveo 71nu godinu i NIKADA mu se to vise nije povratilo.
Re: besplatan melem za alopecia areata
Pozdrav abjon...
Da li vaš poziv još uvjek važi?
Da li vaš poziv još uvjek važi?

Postovani
Imam neku promenu na bradi na dva mesta sa leve i desne strane u vidu pecata, tu mi ne raste brada, ne smeta mi puno ali se bojim da ne krenu da se sire pecati.
Kozni lekar mi je prepisao Sinoderm kortikosteroid, i jos neku mesavinu koja je dosta skupa ali mislim da to ne pomaze. Ako ste u mogucnosti posaljite mi recept melema melema za alopecia areata.
Unapred sam Vam zahvalan
[email protected]
Posaljite mi poruku Boban 37 god.
0642000334
Vranje
Imam neku promenu na bradi na dva mesta sa leve i desne strane u vidu pecata, tu mi ne raste brada, ne smeta mi puno ali se bojim da ne krenu da se sire pecati.
Kozni lekar mi je prepisao Sinoderm kortikosteroid, i jos neku mesavinu koja je dosta skupa ali mislim da to ne pomaze. Ako ste u mogucnosti posaljite mi recept melema melema za alopecia areata.
Unapred sam Vam zahvalan
[email protected]
0642000334
Vranje
Postovani
Unapred sam Vam zahvalan
[email protected]
0642000334
Vranje
Unapred sam Vam zahvalan
[email protected]
0642000334
Vranje