Beo jezik!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Luidji1331
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 22, 2017 12:03 am

Beo jezik!

Post od Luidji1331 »

Pozdrav, Postovani, mislim da dobro odrzavam higijenu usta, ali moj jezik svakog dana pobeli bez obzira sto ga ja perem svako vece (dok ne dobije ruzicastu boju), mene zanima da li je problem nedovoljna higijena (zube perem 3 puta, jezik 1 vece) ili su u pitanju neke bakterije, da jos napomenem cesto imam problema i sa prehladom.
Imam jos jedno pitanje, procitao sam na netu da se zadah moze proveriti "lizanjem dlana" ja kad operem jezik i posle nekog vremena olizem dlan, moja pljuvacka ima neki vrlo slab miris, negde sam procitao da pljuvacka treba da bude neutralnog mirisa, e sad ja ne znam da li imam zadah iz usta, nisam primecivao da se drugi sklanjaju dok pricam. Hvala unapred da odgvoru!
Nambr1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 31, 2008 2:46 am

Re: Beo jezik!

Post od Nambr1 »

Ako nije gljivca kandida, onda je anaerobna bakterija. Izbaci gazirana pica i ispiraj jezik/grlo 3x dnevno sodom bikarbonom. Ako se ne smanji za nedelju-dve idi kod lekara.
Luidji1331
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 22, 2017 12:03 am

Post od Luidji1331 »

Hvala na odgovoru, probacu kao sto ste napisali.
Ne verujem da je kandida, jer ona se ne moze skinuti cistacem za jezik ili cetkicom koliko sam shvatio, ja ovo uspesno skidam ali moram cesto jer brze pobeli jezik.
Nambr1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 31, 2008 2:46 am

Post od Nambr1 »

90% je kandida i naslage se mogu skinuti. Uzmi gazu, sodu na nju i skidaj od unutra ka spolja.
Odgovori