Beba slabo jede
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Beba slabo jede
Pozz drage mame.Imam bebu od 2 meseca i 20 dana.Beba je znatno smanjila da jede po ulasku u treci mesec.Od rodjenja se mucimo sa hranjenjem, prvo je sisala pa nije dovoljno napredovala,potom sam se izmlazala i pila je moje mleko na flasicu.Rodjenja je sa 3200 i prva dva meseca je napredovala po 1kg.Medjutim,pocetkom treceg meseca je pocela da se buni i da jede dosta manje. Imala je do pre nedelju dana upalu uha koja je sanirana antibioticom.Po malo slini, stavljamo fizioloski i vadimo pumpicom slinice.Od pre 3 dana je hranim dok spava samo,jer ovako nema sanse da joj stavim flasicu u usta. Juce sam probala da je nasisamam,jer vise ne znam sta nisam probala da bih je nahranila. Prihvatila je da sisa juce celog dana i to super,skoro sve mi isprazni dojke.Medjutim danas nece ni to.Beba je inace vesela,guce,igra se i super je. Jedino place kad treba da jede, i to se dere kao jazavac. Kaki sluzavo dosta,ali su mi rekli da je to jer joj se sliva iz nosa pa ona guta.Znate li o cemu se radi???
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Beba slabo jede
Каки слузаво јер јој се слива из носа па гута?! Какве будале.
Каки слузаво јер има јачу упалу црева. Треба да јој дајете пробиотике. Вероватно је прехладила стомачић.
Можда неће да једе јер не може да дише приликом сисања. Упала уха код беба настаје јер се нос не чисти како треба тако да је све повезано.
Каки слузаво јер има јачу упалу црева. Треба да јој дајете пробиотике. Вероватно је прехладила стомачић.
Можда неће да једе јер не може да дише приликом сисања. Упала уха код беба настаје јер се нос не чисти како треба тако да је све повезано.