"Balončići" u noktima
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
"Balončići" u noktima
Zdravo svima, odlučila sam da postavim temu pošto pretraga nije pokazala da je neko ranije imao slično pitanje. Naime, pre nekoliko godina su se na mojim palčevima na rukama pojavili nekakvi "balončići", odnosno delovi nokta (po sredini) koji su odvojeni od ostatka nokta, a izgledaju kao beli krugovi. Kada izrastu, ukoliko presečem nokat i zahvatim ih, vidim da je to jedan sloj koji je samo u tom malom krugu odvojen od ostatka nokta. Išla sam nekoliko puta kod dermatologa, ali nijednom nije utvrđeno da su gljivice u pitanju, a dermatolozi mi nisu dali nikakvo rešenje (bilo je nekih krema koje nisu uopšte pomogle, ne sećam se naziva). Takođe, rekli su da nema nikakve veze ni sa ishranom, a balončići se nisu nikada širili, uvek su imali tu neku standardnu veličinu i obično ih uvek bude dva po noktu, jedan manji i jedan malo veći. Ima li još neko ovaj problem?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 15, 2012 7:46 am
Re: "Balončići" u noktima
Ti baloncici u noktima se obicno javljaju zbog pada imuniteta...verovatno tvom organizmu treba vise gvozdja,pa se to ispoljava obicno preko noktiju,kose...tu ti nikakve kreme ne pomazu...ili mozda grickas nokte?