Postovani,
suprugu mi je nadjeno u spermiju 3 vrste bakterija :
-Staphylococcus aureus
- Escherichia coli (mali broj)
- Proteus mirabilis (mali broj)
dali mi mozete molim Vas reci dali je to moga da prenese i na mene i dali zajedno trebamo da pijemo terapiju,izmedju ostalog pokusavam i da zatrudnim ali ne ide pa me zanima dali te bakterije imaju veze sa tim i dali su mu one prouzrokovale i slabu pokretljivost spermija od samo 20 % (80% proizvodi mrtvih).
Bili smo kod urologa ali nismo dobili adekvatne odgovore i samo mu je od terapije propisao Azitromicin.
Unapred zahvalan!
Bakterije u spermi...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 03, 2011 1:35 am
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Bakterije u spermi...
Naravno da ste oboje za lechenje! Pa tek posle antibiotika krenite u napad na bebu 

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
Sobzirom da sam nova ovde,mozes li mi reci jel sam ja na pravom mestu i dali mi na moje pitanje mozee odgovoriti strucno lice... 

Strucno lica vam je i dalo odgovor.
-
- Novi član
Hvala najlepse...
Ako Vam nije teko mozda mi Vi mozete reci dali bi trebali da uptrebljavamo jos neki antibiotik ili je Azitromicin dovoljan???
Ako Vam nije teko mozda mi Vi mozete reci dali bi trebali da uptrebljavamo jos neki antibiotik ili je Azitromicin dovoljan???