Azospermija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Naćka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2012 3:15 pm

Azospermija

Post od Naćka »

Pozdrav svima.Moj muž ima azospermiju.Hormoni su mu FSH 41,6mlU/L,povišen,LH 16,6mlU/ml,povišen i Testesteron 15,1nmol/L.Pije vitamine.Dva puta je radio spermogram i sve su nule na papairu.Radio je snimak glave i nalaze krvi,to je dobro.Rečeno mu je da ide na biopsiju.Doktor mu je rekao da sumnja na neko zakrčenje u testisima.Ima li iko od vas slična iskustava?Gdje da ide i šta da radi?
Naćka
Novi član
Novi član

Re: Azospermija

Post od Naćka »

Pozdrav svima.Zanima me da li se neko liječio od azospermije na poliklinici CODRA u Podgorici kod DR.Kavarić?Kakve su cijene?Je li bilo rezultata?
Buba011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 23, 2013 1:51 pm

Post od Buba011 »

Draga Nacka, kao i svi ostali sa problemom azospermije, s obzirom na to da mi je iz licnog iskustva poznata muka kroz koju prolaze svi koji se susretnu sa ovim problemom, u nadi da cu uspeti da pomognem, podelila bih sa vama svoje iskustvo. Moj suprugu konstatovana je neopstruktivan azospermija, fsh 60 i gomila negativnih faktora. Nakon milion misljenja i urologa, ostalo je probati Micro Tese, u ciji pozitivan ishod niko nije verovao, i kao poslednje, donacija sperme. zakazali smo operaciju u Bolnici Bahcceci u Sarajevu kod doktora Emre Mustafe, i nakon operacije saopsteno nam je da je u nadjeno dovoljno sperme za nekoliko ciklusa oplodnje. svima koji imaju ovaj problem savetujem da umesto bipsija punkcja, cajeva i kojekakvih tretmana, ne gube vreme i probaju sa miscro tese. doktor je sjajan kao i kompletno osoblje bolnice, nase iskustvo ne moze se recima opisati.
Naćka
Novi član
Novi član

Post od Naćka »

Pzdrav B.Mužu su nakon 2 godine našli 2 spermatozoida i to defektna.Na liječenju je,nadam se bar tom jednom spermatozoidu pa da možemo na VTO.Cestitam vam i hvala na informaciji jer nismo čuli za njih u Sarajevu
Odgovori