Avamys - nedoumica

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
milenkos78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 28, 2009 8:07 am

Avamys - nedoumica

Post od milenkos78 »

U junu sam se javio na polikliniku u NS vezano za problem sa disanjem, znam da imam alergiju na kucni prasinu, grinje i polen drveca, ali opet nikako nocu ne mogu da disem, a tokom celog dana mi je nos zapusen 80-90%. Doktorica iznervirana sto sam dosao za takvu glupost mi onako brzinski ispise kakve sve nalaze da joj donesem, pluca (snimak i pregled), bris guse i nosa, kod (drugog) orl i alergo test. Sve te nalaze povadim, medjutim cekanjima nikad kraja, zakazali su mi za 29. sept. verovatno su neki nalazi vec "bajati" ali sta cu.
Elem, "orl" dr me je pregledao, stavljao mi je neke cevcice ispod nosa i sl. Rekao je da imam jaku devijaciju nosa + alergija i to je to, pitao me da li pristajem na operaciju 14. 11. neoklevajuci rekoh "DA", malo bolje nego na svadbi. E sad, u medjuvremenu da spricam u nos AVAMYS i pijem ACC200. Pronadjoh na netu da je Avamys kortikosteroid i da ljudi pricaju o njegovom koristenju max do 2-3 nedelje, medjutim po ovome ja trebam da koristim to 3-4 meseca. :o
S obzirom da se sa nasim lekarima u drzavnim ustanovama slabo da pricati, nemam koga drugog pitati do vas, sta mi je ciniti? Avamys mi pomaze, nos mi je prohodan od 90 do 100%
Odgovori