AUTOPSIJA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

boy20
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 4:55 am

AUTOPSIJA

Post od boy20 »

Da li je dozvoljeno da se na filmovima koristi prava autopsija? Znaci da uzmu pravo mrtvo telo i da sa njime snime film ili je to zabranjeno zakonom?
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Zavisi kakav film - dokumentarni, naucni, zabavni?
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am

Post od zabrinuta75 »

Znas, primetila sam da si ti zacetnik i one teme "Droga za silovanje". I tada mi tvoja uvodna prica nije zvucalo istinito, vec mi je delovalo kao da imas jako bujnu mastu ili izrazeniji stepen radoznalosti od uobicajenog, ali ipak nisam nista rekla, jer, ukoliko je problem tvoje drugarice stvaran, nisam htela iznosenjem svojih sumnji da sprecim da dobijes korisne savete.

Tema koju si sada zapoceo ili zapocela, ucvrscuje moje sumnje i govori u prilog tome da ti ili tvoji drugovi i drugarice zapravo nemate pravih zdravstvenih problema, vec ste ovde samo zbog zabave.

Ovde ima ljudi sa stvarnim problemima, te ne znam zasto administrator sajta dozvoljava da se ovakva, decija, pitanja, postavljaju na ozbiljnom forumu kao sto je ovaj. Sigurna sam da odgovori na pitanje o autopsiji nikome nece pomoci da resi svoj problem, osim sto ce mozda zadovoljiti znatizelju jednog tinejdzera.
boy20

Post od boy20 »

zabrinuta75 e mnogo seres znas. j*** se bre kako to mozes da kazes seljanko jedna i jos ti da mi ides na zivce ne seri mnogo znas! Nemas pojma!
I sta te boli k**** kad ne mozes da pomognes samo mi cinis medvedju uslugu i ja budala sto sam pisao ovo na forumu.
boy20

Post od boy20 »

Garfield napisao:Zavisi kakav film - dokumentarni, naucni, zabavni?
Pa mislim na horor filmove...
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

sine nemoj da vredjas clanove a ta tvoja radoznalost s jedne na drugu temu je ok devojka zena je samo konstatovala NEMOJ DA PSUJES OVDE PO SAJTU
boy20

Post od boy20 »

progoran napisao:sine nemoj da vredjas clanove a ta tvoja radoznalost s jedne na drugu temu je ok devojka zena je samo konstatovala NEMOJ DA PSUJES OVDE PO SAJTU
ma sta da je ne vredjam vidi sta je rekla jos kaze da zajebavam a ja pricam za neke stvari koje ona nikada nije ni sanjala a kamoli dozivela. Prva je pocela! Nema prava da na osnovu sto sam ja otvorio temu oko autpsije da zakljucuje da druge moje teme su lazne jbt koja ludaca nije ni cudo sto se nije udala i sto nema dece!
okablue
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 6:34 pm

Post od okablue »

boy20 sto si tako nervozan?
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član

Post od zabrinuta75 »

Raskrinkala sam te, pa divljas.
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član

Post od zabrinuta75 »

U momentu kada sam pisala gornji post na ovoj temi, secala sam se samo tvoje uvodne price sa teme "Droga za silovanje". Sada, zbog tvojih neprimerenih reakcija, sam pronasla temu "Droga za silovanje" i procitala je celu. Zakljucila sam da sam apsolutno bila u pravu. Tvoja prica (ili u stvari prica tvoje drugarice) mi je opravdano zvucala sumnjivo. Vidis da si i ti sam potvrdio da te je drugarica lagala i da je stalno menjala pricu - te se nicega ne seca, te se ipak seca...i sl.

Nisam ja nikakva ludaca i nisam neudata (ne znam odakle ti to). Sticajem okolnosti, profesija mi je rad sa "problematicnim" osobama (advokat sam) i vrlo lako prepoznam kad neko laze. Dakle, tvoja drugarica je lagala tebe, a ti samim tim posledicno lagao nas na forumu, ili si od pocetka sve izmislio i menjao pricu kako ti odgovara.

Inace, tema "Droga za silovanje" moze da bude korisna mladim ljudima i njihovim roditeljima, jer mogu da saznaju sta se sve desava i da nauce kako da se zastite, ali isto tako moze da bude i vrlo stetna, jer moze izopacenim umovima da da ideju sta jos mogu da urade kako bi nekoga iskoristili, a do sada npr. za to nisu znali. Jos kad saznaju, na osnovu price tvoje drugarice, da mlade devojke nerado odlaze u policiju i kod ginekologa nakon tog nemilog dogadjaja, to im tim pre daje zeleno svetlo da pomenutu drogu pocnu ili nastave da koriste.

Shvatas li sad da teme koje otvaras mogu da budu i jako stetne?
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Imam samo jedan komentar, a to je da oni kojima ne odgovara neka tema ili onaj ko je napisao nema potrebe da se odaziva niti da provocira ostale!
boy20

Post od boy20 »

JEDI BRE G_O_V_N_A smrduljo jedna!!! Nemas pojma ti nista o zivotu i zato cuti!
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am

Post od Jesen stize dunjo moja »

boy, Kad naucis da komuniciras na nivou ljudskog bica postavi pitanje na netu.

Inace ovaj forum je dosta srozan kada dopusta ovakve ispade, a ovo nije prvi put ili usamljen primer...
Bye bye little lady
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am

Re: AUTOPSIJA

Post od Jesen stize dunjo moja »

boy20 napisao:Da li je dozvoljeno da se na filmovima koristi prava autopsija? Znaci da uzmu pravo mrtvo telo i da sa njime snime film ili je to zabranjeno zakonom?
Ajde da odgovorim.

Jeste, dozvoljeno je al' u Holivudu u kontrolisanim laboratorijskim uslovima.
Bye bye little lady
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Hmmm u poslednje vreme se namnozila nekultura na ovom forumu.
Mislim da to sto pre treba sanirati uvodjenjem moderatora da bi forum bio iole ozbiljno shvacen od ljudi koji imaju pravih zdravstvenih problema. Jer kad dodju i vide psovanje sigurno nece postaviti pitanje, a jos manje ocekivati ozbiljan odgovor.
Zaključana tema