Polako je godinama slabilo i sada konacno prestalo. Imam 26 god. Jednostavno mi se ruke ne pomeraju pri hodanju, stoje samo paralelno i ukoceno. Mogu voljno da simuliram pomeranje ali onda izgledam kao robot. Drzim ih u dzepovima pri hodanju.
Ja sumnjam na previse acetilholina, jer se i preznojavam i imam jos mnogo simptoma.
Da li neko zna o cemu je rec.
Automatsko pomeranje ruku pri hodanju
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 22, 2010 5:33 am
Re: Automatsko pomeranje ruku pri hodanju
Pa koji su to još mnogi simptomi?
Ako imate tegobe koje Vam narušavaju kvalitet života, zašto ne biste otišli kod lekara, pa da se lepo ispitate?
Ako imate tegobe koje Vam narušavaju kvalitet života, zašto ne biste otišli kod lekara, pa da se lepo ispitate?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Re: Automatsko pomeranje ruku pri hodanju
Ovo samo po sebi nije nikakav poremecaj, ima puno ljudi koji to ne rade, namerno, svesno, podsvesno. Tek ako se nadje misicna slabost, mioatrofija ili poremecaji na EMNG (koji se snima TEK ako postoje druge OZBILJNE tegobe), valja razmisljati o lecenju. Do tada, to je samo i jednostavno VAS NACIN HODANJA. Nista vise od toga. (I ja sam godinama trenirao sebe da ne pomeram jednu ruku, razlog su bile borilacke vestine, da sad ne ulazim u to - na kraju je "uspelo", ali su pojedini primetili, pa me zafrkavaju) 

Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.