Atkinsonova dijeta pomagajte:)

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Lelaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 07, 2005 12:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Atkinsonova dijeta pomagajte:)

Post od Lelaa »

Znaci ja drzim tu dijetu,(ovo mi je 3dan).Da li je ona zdrava?DA li izaziva nesvesticu,ili sta znam?Da li je preporucljiva detetu od 13.5???
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

To nije zdrava dijeta, a narocito nije dobra za decu!
doktorka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 23, 2005 4:57 pm

Post od doktorka »

:o Kakvi zdrava, prekidaj je, uzasna jedna dijeta od koje mozes da zaradis i kamenje u bubrezima. Kazu da tezina zaista brzo pada, ali ja ti je nikako ne bih preporucila. A narocito ne detetu od 13,5 godina!
Cini mi se da je na nekom forumu vec pisano o ovoj dijeti, te potrazi.
UZASNO LOSA I NEZDRAVA DIJETA!!
Conch
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 15, 2005 7:01 pm

Post od Conch »

Atkinsonova dijeta je vise nacin ishrane, ali dugorocno gledano nije zdrava, a posebno djeci i mladima u razvoju.
Lelaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 07, 2005 12:10 pm

Post od Lelaa »

Ja sam ubacila u dorucak jednu lepezu,ne moze se bez hlebaa:).Do ponedeljka bi doktorka trebalo da mi napise pravilnu ishranu,pa do tada se pridrzavam lepeza za doruchak,rucak piletina ili rostilj,a vecera jaja..i mozda josh ponesto:) :D
SnezanaR
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 25, 2005 1:42 pm

Post od SnezanaR »

Dobro je sto si otisla kod doktora da ti propise odgovarajuci nacin ishrane.
Ali bi, ujedno, trebalo da se i fizicki aktiviras ako mislis da na duge staze zadrzis dobar izgled. To nije lako, ali nisi se ni ugojila preko noci, pa neces moci ni da oslabis preko noci.

A Atkinsova dijeta je dokazano stetna. Jedina tacna stvar u njoj je da ljudi koji nisu fizicki aktivni treba da manje unose ugljenih hidrata. Ali ne tako sto ce ishranu bazirati na proteinima i zasicenim masnim kiselinama.

Ne zafrkavaj se sa svojim organizmom!
bon jovi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 20, 2005 4:34 pm

Post od bon jovi »

ja sam bila na atkins dijeti i jedan dan sam se srucila u vozu kao pokosena. onesvestila sam se. tada prvi i jedini put. ja sam to povezxala sa atkins dijetom.
sve sam probala veruj mi stos e dijeta tice ali umerena klopa i zdrava klopa si najbolje resenje. ja sma se nesto iznervirala proptekle nedelje i kad se iznerviram ne mogu da jedem, tako da sam 3 dana zivela na jednoj banani dnevno. Posle sam se vratil au normalu ali sam i dalje nastavila da jedem manje i evo kilogrami padaju....
pozdrav svima
irina_kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 16, 2005 4:01 pm
Kontakt:

Prekidaj

Post od irina_kg »

ta dijeta nije dobra,nije zdrava i ja sam se zbog nje lose osecala,Gde moze biti zdravo kad ne sme da se jede voce??? A i secer moze naglo pasti a ti zajedno sa njim u nesvest! Nikakve dijete: Samo manje jela,bez vecere,bez majoneza previse hleba,gaziranih sokova,i prekomerenih slatkisa,...i sto vise vezbanja,za pocetak po malo pa povecavaj...malo trci vozi bajs vezbice,pocni sa 15 minuta na dan pa povecavaj,do sat vremena ... Ti se sad razvijas i nemoj da ti padaju na pamet dijete,da ne upropastis sebe. Eto tako...i srecno.Javi se ako te nesto zanima!
Odgovori