astma kod dece

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
svetlana.slovak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 12, 2013 3:54 pm

astma kod dece

Post od svetlana.slovak »

Decak,13 godina,od decembra ima bronhijalno alergijsku astmu,trenutno koristi Seretide diskus i berodual po potrebi.Bavi se fudbalom dugo i aktivan je i sad po predlogu pulmologaInteresuje me u kojoj meri sme da se bavi sportom a da nije zdravstveno ugrozen a takodje me zanima Nasonex sprej koji je koristio u martu da li smem da mu ga dajem povremeno kad pocne da kija i da mu se javlja svrab u nosu.Inace alergo test je pokazao alergiju na grinje i ni na sta vise.Kontrolu ima u junu pa se nadam da ce ostati samo na jednoj pumpici plus berodual ako sve bude u redu.Molim vas da mi kazete da li ta astma moze da iscezne s vremenom ili ona ostaje a dete stalno vezano za pumpice ili lekove,pozdrav mama Svetlana
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: astma kod dece

Post od aa_aca »

Одведи дете код др Поповића који вероватно може да га излечи. Податке можеш да нађеш на мом сајту w w w . a c a . r s под Линкови, Здравље, ЕПТА систем.
svetlana.slovak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 12, 2013 3:54 pm

Post od svetlana.slovak »

Hvala pogledacu podatke,pozdrav.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Метода лечења није стандардна већ изгледа веома чудно. Мажу се слепоочнице магнетисаном тешношћу, слушају звуци итд. Ако ниси спремна на доследну примену такве нестандардне терапије, онда нема потребе ни да идеш до др Поповића.
Odgovori