Arthralgia art.TM lat.dex

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Dra-ga-na
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2015 10:13 pm

Arthralgia art.TM lat.dex

Post od Dra-ga-na »

Pozdrav,nisma nasla nigdje gdje bi stavila ovu temu pa sam bila slobodna da je ovdje uvrstim.Naime ova dijagnoza mi je utvrdjena mojoj djevojcici od 12 godina,ima jake bolove na momente dali su joj samo da pije brufene i da radi vjezbe pred ogledalom.Od bolova joj zna pomodriti dio lica gdje je boli,ima glavobolje i zali se da joj je vruce glavi,glava joj sva izgori kad je spopanu bolovi,i da joj se zamanta.E sada mene zanima do kada ce to da traje,koliko vremenski,da li je moguce da od toga mogu biti jaki bolovi da dijetetu znaju ne pomoci brufeni nego mora popiti uz brufene i pracetamol ili cak i cepic voltaren da stavi.Hvala Vam svima. :cry: :cry:
Nataš@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 27, 2005 10:52 pm

Re: Arthralgia art.TM lat.dex

Post od Nataš@ »

Trajaće sve dok se ne pronađe uzrok za bol ( ne mesto gde se javlja bol, već šta ga prouzrokuje). Tek kada se on eliminiše, popraviće se i stanje.

Dobar holistički terapeut bi pomogao. Druga mogućnost su sve jači lekovi (i sve ostalo što oni donose).
Korisnikov avatar
Dra-ga-na
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2015 10:13 pm

Re: Arthralgia art.TM lat.dex

Post od Dra-ga-na »

Pronasli joj iskakanje zloba na desnoj strani i dalje samo brufene samo sada po potrebi kad je zaboli i uhvate bolovi,manje je boli nije kao prije ali i dalje ima bolove doktorica rekla da je to dug i bolan proces
Odgovori