Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
iskustvo kaže sledeće:
kada jedeš,uz svaki obrok popi 1-2 tablete Pankreatina.Taj lek proizvodi Galenika,možeš slobodno kupiti.Te tablete potpomažu varenju i ja kad ih pijem mogu mnogo više da pojedem i više sam gladna.Kad ne pijem sve je po stavrom(tj,manje mi se jede),to mi je kao dodatni apetit.
Pošto to nije nikakav poseban lek,preporučujem ga odmah,jer neće da škodi...
Ema,a reci mi smo,kazes da potpomaze varenje,da li to znaci da se i brze izbaci iz organizma.Meni iskreno treba da bih se malo ugojila,mislis li da ce ovo pomoci?
da ja sam se ugojila s tim jer sam više jela ,jer su te tablete varile sve što pojedem pa sam imala dosta veći apetit.ne izbacuješ ništa a nije ni da ti se sve lepi.normalno.više jedeš,polako se gojiš
malo mi je čudno da neko pita za cenu leka...
ima u kutiji oko 50 kom(ili možda i više)i košta 100 din.
nadam se da ti 100 din nije skupo...za bolji imunitet,jače telo i zdravlje.
puno sreće,i probaj,nećeš pogrešiti,čak će ti želudac bolje variti jor lek sadrži sve potrebne lipide
Ja sada pijem oligovit,ostalo mi je jos nekoliko tabletica.Pijem vec trecu kutiju,ali su mi efekti jako slabi,jesam se ugojila ali samo 1 kg,i to zato sto sam sebe terala da jedem a apetit,da li se povecao?Sta znam,jedva nesto malo.Zato sam i trazila bilo sta drugo efikasnije.